fbq
Uutiset
21.12.2019 09:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Danny kiistää suhdedraaman.
Erika Vikman, 26, livisti pikkujouluihin ja yöpyi yllättäen muualla – Danny kiistää suhdedraaman: ”En voi olettaa, että minulla olisi joku yksinoikeus häneen!”
Uutiset
21.12.2019 09:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Iskelmälegenda Ilkka "Danny" Lipsasen jykevä tiilihuvila on myös hänen avopuolisonsa Erika Vikmanin koti. Seiska sai hiljattain kutsun pariskunnan yhteiseen majapaikkaan Kirkkonummelle, jossa odotti pienimuotoinen yllätys: vuoden 2016 tangokuningatar Erikaa ei näkynytkään mailla halmeilla.

– Erikan kyllä piti tulla tänne, mutta… Itse asiassa hänen piti tulla kotiin jo eilen, mutta hän ilmoittikin menevänsä pikkujouluihin tänä iltana, Danny harmittelee.

– Yritin sanoa hänelle, että olin luvannut otattaa jouluisen yhteiskuvan lehteenne. Mutta Erika ei tällä hetkellä oikein välitä julkisuudesta. Hän saa itse selittää myöhemmin.

Lue lisää: Harvinaiset kuvat Kirkkonummelta! Iskelmälegenda Danny kutsui Seiskan kotiinsa – pikkujouluihin livistänyt Erika-rakas koko yön poissa!

”Ei yksinoikeutta Erikaan”

Danny kuitenkin kiistää kaiken dramatiikan. Musiikkineuvosta 50 vuotta nuorempi Erika on kuulemma ollut kiertueella Jean S -coverbändin kanssa ja keskittynyt tuleviin kuvioihinsa, joista ei vielä voi vahingossakaan hiiskua.

– Hän satsaa voimakkaasti musiikkijuttuunsa. Siitä kuullaan varmasti lisää keväämmällä.

Lue myös: Dannyn, 77, ja Erika Vikmanin, 26, rakkaus kukoistaa – ”Suhteemme on erikoinen ikäeromme takia!”

Danny itsekin on viime aikoina esiintynyt eri puolilla Suomea. Hän antaa nuoren laulajrakkaansa viipottaa rauhassa ympäri maita ja mantuja.

– Mustasukkaisuus olisi riittämättömyyden tunnetta. En voi olettaa, että minulla olisi Erikaan joku yksinoikeus. Pitää olla realisti ja todeta, etten ole saman ikäinen kuin Erika. Pelkästään se asettaa määrättyjä eroavaisuuksia elämäntapoihimme, musiikkineuvos muotoilee.

Lue koko juttu ja katso kuvat Dannyn kodista Seiska Klubista!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »