fbqErik Haula paljastaa Nashville-sopimuksensa taustat: Keskusteli kulisseissa Mikael Granlundin kanssa! | Seiska
Mikael Granlund ja Erik Haula

Erik Haula paljastaa Nashville-sopimuksensa taustat: Keskusteli kulisseissa Mikael Granlundin kanssa!

Uutiset | 01.02.2021 08:26

Edellisellä NHL-kaudella Carolina Hurricanesissa ja Florida Panthersissa viilettänyt Erik Haula, 29, solmi joulun alla sopimuksen Nashville Predatorsiin.

Porilaishyökkääjän yksivuotinen kontrahti Predatorsiin on arvoltaan 1,75 miljoonaa dollaria eli 1,4 miljoonaa euroa. Koko NHL-uran tienestit ovat noin 10 miljoonaa euron luokkaa.

– Meillä on tosi hyvännäköinen joukkue. Materiaalimme on laaja ja maalivahdit tosi hyvät. Jo harjoitusleirillä jengissämme oli ihan loistava tekemisen meininki, Erik hehkuttaa Seiskalle.

Lue myös: Erik Haula elää yksin Nashvillessä! NHL-hyökkääjä Seiskalle kovimmasta paikastaan: Oli pakko jättää vauva ja vaimo

NHL-hyökkääjä Erik Haula, 29, viilettää Nashville Predatorsin riveissä. Tulosta pitäisi tulla, vaikka perhe jäi kauas Minnesotaan.
NHL-hyökkääjä Erik Haula, 29, viilettää Nashville Predatorsin riveissä. Tulosta pitäisi tulla, vaikka perhe jäi kauas Minnesotaan.

Keskusteli Miken kanssa

Herra Haulan sopimus Nashvilleen julkaistiin sattumoisin samana päivänä kuin hänen hyvän ystävänsä Mikael Granlundin jatkodiili samaisen seuran kanssa. Erik paljastaa keskustelleensa ”Miken” kanssa kulisseissa ennen kuin allekirjoitti sopimuksen.

– Puhuin Miken, päävalmentaja John Hynesin ja vanhan pelikaverini James Nealin kanssa. Sain heiltä hyvän kuvan Nashvillestä. Olen muutenkin tykännyt tavasta, jolla tämä joukkue pelaa jääkiekkoa, Erik naulaa ja jatkaa:

– Myös kaupunki on kiva ja organisaatio tunnetusti hyvä, joten kaikki nämä vaikuttivat ratkaisuuni. Loppujen lopuksi päätös oli helppo tehdä ja olen tyytyväinen valintaani.

Lue myös: ”Rahasta on kiusallista puhua!” – Erik Haula takoo miljoonia NHL-kaukalossa

Seurakaveriksi tullut Mikael Granlund kertoi Erikille, millainen seura Nashvillessä on, ennen kuin tämä allekirjoitti sopimuksen.
Seurakaveriksi tullut Mikael Granlund kertoi Erikille, millainen seura Nashvillessä on, ennen kuin tämä allekirjoitti sopimuksen.

Nashvillen suomalaismafia

Sekään ei kuulemma haitannut, että Predatorsin riveistä löytyy runsaasti sinivalkoista väriä. Granlundin lisäksi myös maalivahtikaksikko Pekka Rinteellä ja Juuse Saroksella sekä hyökkääjä Eeli Tolvasella on sopimukset petopaitoihin.

– Onhan se tietysti aina kivaa, kun löytyy suomalaisia pelikavereita. Mikke on yksi parhaista kavereistani, ja on hauskaa päästä tutustumaan muihinkin jätkiin paremmin.

– Tosin emme ole vapaa-ajalla kauheasti pyörineet keskenämme. Säädökset ovat aika tiukat näin korona-aikana, joten ei tässä hirveästi hilluta missään, Haula hymähtää.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja Getty Images

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!