Eppu Normaalin Pantse Syrjä: Luovuttaminen on bändeiltä liian helppo ratkaisu!

Uutiset | 20.05.2016 17:57

Eppu Normaali viettää tänä vuonna 40-vuotisjuhlavuottaan ja juhlat huipentuvat loppuvuonna ensi-iltansa saavaan dokumenttielokuvaan.

- Odotan mielenkiinnolla elokuvaa, jos minulle itsellenikin vihdoin valkenisi, mistä tässä meidän hommassa on kyse, yhtyeen kitaristi Mikko ’’Pantse’’ Syrjä kertoo Seiskalle.

Eput eivät ole itse nähneet mitään materiaalia elokuvasta, ja heidät on haastateltu Pantsen mukaan eri paikoissa.

- Aloitimme kuvata aamulla ja illalla lopetimme. Ääneni oli aivan käheä, kun tulin kotiin. Materiaalia on niin paljon, että en edes muista, mitä kaikkea olen jaaritellut, Pantse kertoo.

 

Hajoaminen liian helppo ratkaisu

Elokuvassa kuvataan bändin 40-vuotista historiaa, mutta toinen tarinalinja keskittyy nykyhetkeen. Eppu Normaalin elinkaaren aikana on sattunut ja tapahtunut, mutta riidoista on aina päästy yli.

- Ennen vanhaankin bändit hajoilivat, ja meidän mielestä aivan liian helposti. Heti, kun tuli musiikillisia ristiriitoja tai joku veti herneen nenään. Me ajattelimme, että emme rupea pienistä syistä moisiin, vaan niistä päästään yli. Vastoinkäymisten edessä luovuttaminen on liian helppo ratkaisu monilta bändeiltä, Pantse sanoo.

Tekemisen into ja lavafiilis eivät ole kadonneet yhtyeeltä vuosien aikana mihinkään. Bändin jäsenet ovat kokeneet paljon, mutta miesten mahassa kutkuttaa edelleen, kun on aika nousta lavalle.

- Luulisi,  että 40 vuodessa siihen turtuisi, mutta edelleen ahdistaa ja on äitiä ikävä. Kitaran ensimmäisten äänien kajahtaessa jännitys häviää, Pantse kertoo.

 

 

Teksti:Maija Knuuttila
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!