Katso kuvat!

Entinen kohupari drinkeillä! Temptation Islandin Meijun ja Iiron jälleennäkeminen sai somekansan raivostumaan - Meiju: "Nyt rauha ihmiset"

Uutiset | 24.09.2020 19:45

Temptation Island Suomi -kohuohjelmasta julkisuuteen noussut Meiju Koskela osallistui ensin ohjelman neljännelle tuotantokaudelle sinkkuna. Temppareiden viidennelle kaudelle Meiju osallistui varattuna, kun hän seurusteli Iiro Bärlundin kanssa. Parin on-off-suhde päättyi kuitenkin pian ohjelman kuvausten jälkeen. 

Ex-pariskunta ei kuitenkaan ole polttanut siltoja takanaan, vaan pitävät toisiinsa yhä yhteyttä.

Meiju ja Iiro julkaisivat eilen keskiviikkona runsaasti päivityksiä Instagramissa. Niistä käy ilmi, että entinen kohupari kävi drinkeillä ja nauttivat toistensa seurasta. 

meijun ig
Kuvakaappaus Meijun Instagram-tarinasta.
Iiron ig
Kuvakaappaus Iiron Instagram-tarinasta.

Meiju kommentoi jälleennäkemistä seuraajille

Meiju lisäsi tänään torstaina kuvan Instagramin tarina-osioon, jossa hän kertoo saaneensa paljon viestejä koskien eilistä jälleennäkemistä. 

- Noniin nyt rauha ihmiset. Oon todella onnellinen, että mun eksät yhtä lukuun ottamatta on mun ystäviä. Joskus sitä huomaa, että teitä ei oltukaan tarkoitettu parisuhteeseen, vaan jollain muulla tapaa osaksi toistenne elämää. Ihmisillä saa olla mielipide toisistaan tekojen perusteella, mutta onneksi kenenkään ihmissuhde ei rakennu ulkopuolisten mielipiteen pohjalle. Kukaan ihminen myöskään harvoin on pelkästään se kapea katsaus mitä some tai tosi-tv antaa kuvaa. Kun kasvetaan aikuisiksi, niin kivuliaatkin asiat pystytään selvittämään keskustelemalla. 

- Välillä saattaa jopa käydä niin hassusti, että kun romanttiset tunteet kuolee, niin aiemmin kipua aiheuttaneet asiat ei vaan enää kiinnosta, etkä tarvitse edes  niiden läpikäymistä. Mun edellisistä parisuhteistaon jäänyt matkaan ihmisiä, ketkä on ollu mulle tukena myös mun elämän hankalimpien aikojen aikana. Ja mä olen heistä kiitollinen. 

Meiju haluaa myös tuoda ilmi sen, että nainen ja mies voivat olla myös pelkästään kavereita. 

- Tyttö ja poika voi olla vaan kavereita. Mind-blowing, tiiän. Myös sen jälkeen kun parisuhde on päättynyt heidän välillään. Musta olis ainakin surkeeta menettää niin monta hienoa ihmistä mun elämästä vaan sen takia, että heitä kohtaan ei enää tunne romantiikkaa. Ja siis kenenkään seksuaalinen elämähän ei kuulu muille, vaikkakin mun sellainen kiinnostaa enemmän kuin sitä on edes olemassa, Meiju näpäyttää.

- Rauhaa ja rakkautta, Meiju kirjoittaa julkaisun loppuun.

Meijun ja Iiron suhde

Temptation Island Suomen 5. kaudella Meijun ja Iiron suhde otti myrskyisän suunnan viettelysten saarella. Kauden loppua kohti Meiju ihastui palavasti sinkku-Toniin, ja Meiju ja Iiro erosivat viimeisellä iltanuotiolla. Ero ei kuitenkaan kauaa kestänyt, sillä he palasivat nopeasti yhteen heti kotiin päästyään. Silti vain muutama päivä myöhemmin Meiju ja Iiro ajautuivat tilanteeseen, jossa he päättivät erota lopullisesti. 

Lue lisää: Temptation Island Suomi -Meiju paljastaa – palasivat yhteen Iiron kanssa: ”Meillä oli todella, todella, kovia riitoja”

Tämän jälkeen Meiju ja Toni alkoivat seurustelemaan. On-off-suhde on jatkunut pitkään, mutta tällä hetkellä vaikuttaakin siltä, että Toni ja Meiju ovat vain ystäviä.

Lue myös: Espanjassa kovia kokenut TIS-Toni yllättää Meijun avoimella lemmenpostauksella: Kuinka paljon rakastan sua! 

Meiju TIS 4
Meiju vietteli Temptation Island Suomen varattuja miehiä ohjelman 4. tuotantokaudella.
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!