fbq
Uutiset
30.08.2017 18:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Anu Palevaara
Entinen Salkkari-tähti Anu Palevaara tähdittää venäläiselokuvaa: Harmittaa, etten osaa venäjää!
Uutiset
30.08.2017 18:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Entinen Salkkari-näyttelijä Anu Palevaara vieraili hiljattain Viipurin elokuvafestivaaleilla, jossa hän osallistui tähdittämänsä Anatomy of Betrayal -taide-elokuvansa ensi-iltaan.

- Leffassa on kolme tarinaa, joista yhdessä minulla on naispääosa. Näyttelen elokuvassa suomeksi ja osuuteni on tekstitetty venäjäksi. Harmittaa, etten osaa venäjää, Anu Palevaara kertoi Seiskalle Granonin hyväntekeväisyysillassa. 

Anu kertoo elokuvan olleen isosti esillä Venäjän tv-uutisissa elokuvafestivaalien aikaan. Hän ei osaa kuitenkaan vielä tässä vaiheessa sanoa, kuinka suureen levitykseen elokuva päätyy itänaapurissa.

-  Venäläistuotannossa näytteleminen oli minulle joka tapauksessa hieno kokemus. Vielä on kuitenkin tekemistä, että pääsen Venäjällä yhtä suureen suosioon kuin Ville Haapasalo, Anu naurahtaa. 

Ensi-iltahuumasta Anu pääsee nauttimaan tänä syksynä peräti kahdesti, sillä hänellä on rooli 22.9. Suomessa ensi-iltaan tulevassa Rendel-elokuvassa.

- Kameratöitä on riittänyt mukavasti, mutta aina saisi olla enemmän!

Perustin sienisivuston

Metsän keskellä asuva Anu nauttii vapaa-ajalla lätkän pelaamisesta ja sienestämisestä. Hän on perustanut yhdessä kaverinsa kanssa Sienikoto-sivuston.

- Olen sienestänyt pienestä pitäen. Lempisieneni on mustavahakas.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »