Entinen Putous-tähti Timo Lavikainen elokuvaroolistaan: Vaimon tuomio jännittää!

Uutiset | 24.02.2019 17:12

Lihaskimppu Bill Pöntistä Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvassa esittävä Timo Lavikainen kertoi Seiskalle kutsuvierasensi-illassa jännittävänsä yleisön reaktiota uutuuselokuvasta.

– Tosin vaimon reaktio jännittää kaikkein eniten, ei niillä muiden mielipiteillä niin väliä. Sieltä tulee niin asiantuntevaa palautetta, että vaimo on kyllä aina oikeassa, hän hekotteli.

Lue myös: Roba-sarjassa nähtävä Putous-tähti Timo Lavikainen: ”Vietin puolisen vuotta rikollisen elämää”

Kynät sauhuavat jälleen!

Tiina ja Sinikka Nopola.

Risto Räppääjä -kirjojen äidit Tiina ja Sinikka Nopola vastasivat uutuuselokuvan käsikirjoituksesta ja toimivat myös sen osatuottajina.

– Lapsinäyttelijät olivat mielettömän hyviä! Teemme taas kirjoja ensi syksyksi, kirjailijat paljastivat.

Lue myös: Siskokset Tiina ja Sinikka Nopola loivat lastenkirjoista menestysbisneksen – omat lapset suosikkihahmojen esikuvina!

Älyttömän hauskaa!

Risto Räppääjä -tähdet.

Kuopiolainen Silmu Ståhlberg (oik.) sai kunnian tulla valituksi uudeksi Risto Räppääjäksi. 12-vuotias monilahjakkuus nähdään parhaillaan myös Juice-elokuvassa, jossa hän esittää Leskistä lapsena.

Espoolaiset Eelis Kesäläinen, 12, ja Lumi Kallio, 10, seikkailevat valkokankaalla Riston rinnalla Sylvester Pöntisenä ja Nelli Nuudelipäänä.

– Kuvaukset kesällä olivat ihan älyttömän hauskat! kolmikko huudahti.

Ilopillereiden energia tarttui!

Pamela Tola

Pamela Tola vaikuttui syvästi lapsinäyttelijöiden taidoista.

– He ovat kaikki aivan synnynnäisiä lahjakkuuksia. Kun pikkutyypit olivat mukana kuvauksissa, niin ei siellä kyllä huonoa päivää ollut! Vaikka olisi ollut joskus itse väsynyt, niin ilopillereiden energia kyllä tarttui, hän kiitteli.

Lue myös: Pamela Tola pätkäisi tukkansa: "Rooli mut myös se et hiukset ehkä vähän lahos päästä" - fanit ylistävät uutta tyyliä!

Hyppään Medusan huoneeseen!

Ylermi Rajamaa

Taivaanrannanmaalari Lennart Lindbergiä tyylittelevä Ylermi Rajamaa on juuri saanut pakettiin Espoon kaupunginteatterin kovasti kehutun Esitystalous 3:n.

– Siitä on myös tulossa kuunnelmaversio radioon, kertoi Ylermi, joka nähdään seuraavaksi Q-Teatterin Saara Turusen ohjaamassa Medusan huoneessa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!