fbqEntinen Miss Suomi Vanessa Kurri, 40, etääntyi missipiireistä – elää kotiäitinä: Ulkonäkö on minulle toissijainen asia! | Seiska
Vanessa Kurri

Entinen Miss Suomi Vanessa Kurri, 40, etääntyi missipiireistä – elää kotiäitinä: Ulkonäkö on minulle toissijainen asia!

Uutiset | 16.09.2017 18:05

Ex-missi ja kotiäiti Vanessa Kurrilla, 40, ja hänen miehellään, entisellä NHL-tähdellä Jari Kurrilla, 57, on neljä lasta, joista vanhin on 15-vuotias ja nuorin vasta 5-vuotias. Tradenomiksi valmistunut Vanessa on viime vuodet viihtynyt kotona lasten kanssa.

– Jari matkustaa työnsä puolesta niin paljon, että olen jäänyt pyörittämään kotia. Hän on reissussa pari viikkoa kuukaudesta. Aikani menee lasten kuskaamiseen, sillä jokaisella on omat harrastuksensa.

Vanessa myöntää Jarin elävän Jokereiden general managerina sen verran kiireistä reissumiehen elämää, että kahdenkeskisen ajan löytäminen on hetkittäin työn ja tuskan takana.

– Olemme tehneet yhteisiä ulkomaanmatkoja, jotka ovat usein Jarille samalla myös työmatkoja. Lapset eivät ole niillä mukana, koska ovat koulussa. Viime talvena olimme Los Angelesissa.

Viihtyy kotona meikittä

Viime viikolla järjestetyssä Janina F -muotinäytöksessä Vanessa toimi useiden muiden ex-missien tavoin mallina.

– Olemme Janinan kanssa hölmöilevä pariskunta, joka tukee ja tsemppaa toisiaan. Olemme päivittäin tekemisissä, etenkin nyt, kun Janinalla on ollut surua vanhempiensa poismenon takia. Olen antanut kepeyttä ja tasapainoa hänen elämään huumorini kautta.

Vanessa muistelee kaverusten ystävyyden käynnistyneen pian sen jälkeen, kun Janina osallistui vuonna 1993 Suomen neito -kilpailuun. Janina voitti sen ja tuli samana vuonna Miss Maailma -kilpailussa kuudenneksi. Vanessan taival missimaailmassa alkoi muutamaa vuotta myöhemmin, kun hän voitti Miss Suomi -kilpailun 1999. Nykyinen missimaailma on Vanessalle täysin vieras.

Kauneus ja ulkonäkö ovat todella pienessä roolissa Vanessan elämässä tänä päivänä, sillä hän viihtyy kotona meikittä ja kotivaatteissa.

– Minun ei tarvitse miettiä, miltä näytän, koska en käy joka päivä töissä. Totta kai pidän ulkonäöstäni kuitenkin huolta, mutta se on minulle toissijainen asia.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!