Nanna Mikkonen laittoi Antti Tuiskun ojennukseen.

Entinen Idols-tuomari Nanna Mikkonen: Laitoin stopin Antti Tuiskun sekoilulle!

25.11.2018 20:01

Entinen Idols-tuomari, vaatealan yrittäjä Nanna Mikkonen, 48, on edelleen läheinen ystävä poptähti Antti Tuiskun kanssa. Hän joutui aikoinaan levy-yhtiön edustajana soittamaan Antille ikävän puhelun, jossa kertoi, ettei tämän levyä julkaista, jos artisti ei saa henkilökohtaista elämää raiteille.

Lue myös: Tältä näyttää entinen Idols-tuomari Nanna Mikkonen tänä päivänä – jätti musiikkialan ja muutti seitsemäksi vuodeksi Intiaan: En kaipaa enää levy-yhtiön tädiksi!

Antti kertoi elokuussa julkaistussa elämäkerrassaan eläneensä tuohon aikaan väkivaltaisessa parisuhteessa. Seurustelukumppani pahoinpiteli hänet, kun hän ajoi autoa. Sen jälkeen kumppani vetäisi jarrusta niin, että auto meinasi ajautua bussin alle. Väkivaltaisesta episodista huolimatta Antti jatkoi parisuhdetta niin kauan, kunnes levy-yhtiö ja Antin isä puuttuivat tilanteeseen.

– Minulla oli syvempi ystävyys Antin kuin Idols-voittaja Hanna Pakarisen kanssa. Se johtui varmasti siitä, että Antin elämä oli huomattavasti myrskyisempää, Nanna kertoo.
– Minulla oli syvempi ystävyys Antin kuin Idols-voittaja Hanna Pakarisen kanssa. Se johtui varmasti siitä, että Antin elämä oli huomattavasti myrskyisempää, Nanna kertoo.

 

Lue myös: ”Nyt me kuollaan” – isä lopetti henkensä edestä pelänneen Antti Tuiskun väkivaltaisen parisuhteen, yksi puhelu riitti: ”Jos hän vielä kajoaa muhun, isä tulee Helsinkiin eikä takaa, mitä tekee”

Nanna muistaa vielä päivän, jolloin joutui olemaan rakkaaseen ystävään yhteydessä.

– Minä olin se, joka laittoi Antti Tuiskun raiteilleen! Olen ollut Antille aina se isosisko ja olkapää, jolle hän on voinut purkaa ihan kaiken. Tiesin paljon asioita, mitä hänelle tapahtui uran ulkopuolella, Nanna kertoi Seiskalle Gardenin avajaisissa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Atte Kajova ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!