fbq
Uutiset
26.11.2018 21:05
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Nanna Mikkonen kommentoi Antti Tuiskun kirjapaljastusta.
Entinen Idols-tuomari Nanna Mikkonen Antti Tuiskun kirjapaljastuksesta: Kärjistetty totuus!
Uutiset
26.11.2018 21:05
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Atte Kajova ja Seiskan arkisto

Laulaja Antti Tuisku kertoi elokuussa julkaistussa elämäkerrassaan eläneensä väkivaltaisessa parisuhteessa. Seurustelukumppani pahoinpiteli hänet, kun hän ajoi autoa. Sen jälkeen kumppani vetäisi jarrusta niin, että auto meinasi ajautua bussin alle. Väkivaltaisesta episodista huolimatta Antti jatkoi parisuhdetta niin kauan, kunnes levy-yhtiö ja Antin isä puuttuivat tilanteeseen.

Lue myös: ”Nyt me kuollaan” – isä lopetti henkensä edestä pelänneen Antti Tuiskun väkivaltaisen parisuhteen, yksi puhelu riitti: ”Jos hän vielä kajoaa muhun, isä tulee Helsinkiin eikä takaa, mitä tekee”

Entinen Idols-tuomari ja levy-yhtiön pr-päällikkönä työskennellyt Nanna Mikkonen muistaa vielä päivän, jolloin joutui olemaan rakkaaseen ystävään yhteydessä.

Lue lisää: Entinen Idols-tuomari Nanna Mikkonen: Laitoin stopin Antti Tuiskun sekoilulle!

Kärjistetty totuus

Nanna paljastaa, että asioita on toki kärjistetty kirjaa varten.

– Sen saman puhelun teki usea muukin kuin minä. Antti halusi mainita minut kirjassa, koska olin kuulemma se, joka herätti hänet. Antti kysyi minulta ennen kirjan julkaisua, että onko tarinaa kärjistetty liikaa. Vastasin, että on, mutta ymmärrän, että kirjaa varten asioita joudutaan kärjistämään.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »