Ensitreffit alttarilla -tähti meni naimisiin – kertoo kaiken persoonallisesta hääpäivästään: "Hääyön vietimme natisevassa parisängyssämme"

Uutiset | 07.08.2019 14:22

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Pia Alapeteri on mennyt naimisiin.

Ensimmäisellä Ensitreffit alttarilla -kaudella vuonna 2014 nähty Pia ja hänen rakkaansa aviotiuivat viime kuussa. Pari ei halunnut suuria juhlia tai häistä aiheutuvaa stressiä, joten he päättivät astella avioliiton satamaan ilman sen suurempaa härdelliä. Pia kertoi hääpäivästään blogissaan.

- Sitä paitsi mies ei kuulu kirkkoon, joten hääkellojen kumua ei muutenkaan olisi luvassa. Astelimme vihille käräjäoikeuden istuntosalissa 512. Toimitus kesti kaksi minuuttia ja taustamusiikkina toimi 1,5-vuotiaan kummityttöni lauleskelu. Todistajan virkaa toimittivat hänen vanhempansa, ja tilanteen tallensi muistikortille luottoihminen kaveripiiristämme – kiitos Teemu. Heidän lisäkseen olimme kertoneet vain niille läheisimmille ystäville, joita olimme sopineet muutenkin tapaavamme hoohetkeä edeltävinä viikkoina, Pia kirjoitti.

Lue myös: Tässä jo toinen Ensitreffit alttarilla -vauva: ”Tuo tuhiseva vaahtokarkki”

Pia kertoi hankkineensa valkoisen kotelomekon vintageliikkeestä aivan viime tingassa. Lisäksi hänellä oli pörröinen jakku, jonka hän oli lainannut nopeaa seremoniaa varten.

- Täydelliset vihkisormukset ostettiin panttilainaamosta – miehen valkokultainen versio löysi omistajansa vain pari tuntia ennen vihkimistä. Hiuksiin kukan sitoi lähikukkakauppa, mutta kimppua en huolinut, sillä se ei tuntunut tärkeältä.

 

Hääyö natisevassa parisängyssä

Virallisen vihkitoimituksen jälkeen Pia ja hänen aviomiehensä nauttivat lasillsiet samppanjaa yhdessä todistajien kanssa, ja sen jälkeen pariskunta suuntasi Helsingin keskustassa sijaitsevaan hotelli Kämpiin iltapäiväteelle.

- Hääyön vietimme kotoisesti natisevassa parisängyssämme, ja aamulla hyppäsimme suorilta moottoripyörän selkään. Hääkakku syötiin matkan varrella miehen sukulaisten seurassa. Sen jälkeen katosimmekin sormuksinemme mökin rauhaan. Täällä olemme vieläkin.

Lue myös: Tämä Ensitreffit alttarilla -pariskunta näyttää kuin vastarakastuneilta - lemmenloma Dubaissa! Katso kuvat!

Pia ei ole julkaissut kuvia aviomiehestään, eikä hän aio tehdä niin jatkossakaan.

- Te jäätte siis sanojeni varaan: hän on komea, myös sisäisesti. Hänellä on viisas sydän ja avara mieli. Hän on minun peruskallioni ja turvasatamani.

 

Uusi kausi tulossa

Ensitreffit alttarilla palaa tv-ruutuihin syksyllä. Avalla ja C Moressa nähtävällä kaudella asiantuntijoina toimivat Marianna Stolbow, Elina Tanskanen ja paluun ohjelmaan tekevä Kari Kanala.

Sarjasta on nähty Suomessa jo viisi tuotantokautta. Suomi jää sarjan historiankirjoihin, sillä toisella kaudella nähdyt Sari ja Antti ovat maailman ensimmäisen Ensitreffit alttarilla -vauvan ylpeät vanhemmat. Heidän esikoisensa syntyi vuonna 2016.

Sarin ja Antin lisäksi ensimmäiseltä kaudelta tutut Viola ja Esa ovat saaneet kaksi lasta. Heidän perheensä uusin tulokas syntyi toukokuussa.

Pian avioitumisesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:MTV, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!