Uutiset
Katso kuva!

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Miia Ezen paljasti Ellen blogissaan menevänsä naimisiin - julkaisi kihlajaiskuvan rakkaansa kanssa!

06.08.2018 09:54

Ensimmäiseltä Ensitreffit alttarilla -kaudelta tuttu Miia Ezen paljastaa Elle-lehden blogissaan menneensä kihloihin pari viikkoa sitten.

LUE MYÖS: ENSITREFFIT ALTTARILLA -MIIALTA TUNTEIKAS AVAUTUMINEN: YSTÄVÄT TUOMITSIVAT HULLUKSI ENNEN OHJELMAN ALKUA - JÄLKIKÄTEEN HAUKUTTIIN TYRKYKSI!

Pariskunta muutti avoliittoon viime kesänä.

LUE LISÄÄ: ENSITREFFIT-MIIA VUOKRASI MIEHENSÄ KANSSA ”PIRULAISEN KALLIIN” ASUNNON - KOLMIKERROKSINEN UNELMAKOTI!

Miia kutsuu rakastaan blogissaan "Ruusumieheksi". Kosinta tapahtui heinäkuun 19. päivä romanttisesti Kroatian lomalla. Miia esittelee blogipostauksessaan myös sormuksensa.

Yksi timantti kuvaa tietenkin Ruusumiestä. Se on outoa kuinka ensimmäistä kertaa elämässään sitä vaan tietää, että hän on se oikea. Nyt ihmettelen, että miten olen jaksanut edes olla niin hankalissa suhteissa aikaisemmin. Kaikki on nyt niin helppoa ja olemme kuin luodut toisillemme. Luulin aikaisemmin tietävän miltä rakkaus tuntuu, mutta se on vaan murto-osa siitä mitä tunnen nyt. Hän on kaikista tärkein ja rakkain.

Hän ei ole aiemmin postannut someen tai blogiin kuvia rakkaastaan, mutta julkaisi nyt otoksen, jossa rakastavaiset ihailevat selin järvimaisemaa Plitvicen kansallispuistossa.

 

Vastasin: "Kyllä!" ❤️ Lisää blogissa ja linkki biossa 👉@miiaezen #isaidyes #kihlat

Henkilön Miia Ezen (@miiaezen) jakama julkaisu

Miia meni Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella naimisiin Olli Laineen kanssa, mutta tämä jätti avioerohakemuksen käräjäoikeuteen vain reilun vuoden avioliiton jälkeen.

LUE MYÖS: ENSITREFFIT ALTTARILLA -PARISKUNTA: LOPULLINEN AVIOERO!

Tämän jälkeen Miian elämässä on tapahtunut paljon, sillä hän on vaihtanut ammattiaan lentoemännästä meikkaaja-maskeeraajaksi ja ryhtynyt kauneustubettajaksi.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!