Hyppää pääsisältöön
Enskari-Pia

Ensitreffit alttarilla -Pia sai järkyttävän puhelun: mies joutui pyöräilyonnettomuuteen - löydettiin tieltä tajuttomana!

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu bloggari Pia koki alkusyksystä kauhunhetkiä, kun hänen puolisonsa joutui pyöräilyonnettomuuteen. 

Pia oli palannut tyhjään kotiin, jossa ei näkynyt valoja, miestä eikä tämän pyörää. Pia lähetti miehelleen viestin ja kyseli missä tämä mahtaa olla. 

- Parin minuutin kuluttua puhelin soi. Toisessa päässä oli tuntematon henkilö, joka kertoi mieheni kaatuneen pyörällä. Tämä ohikulkija oli löytänyt hänet makaamassa tieltä tajuttomana. Sydämeni löi tyhjää. Onnettomuuspaikka oli lähellä, eikä ambulanssi ollut vielä ehtinyt paikalle. En tiedä olenko koskaan polkenut niin lujaa.

- Onnettomuuspaikalta Pia löysyi miehensä, joka istui sokissa jalkakäytävällä. Muisti pätki, eikä kukaan osannut sanoa, mitä oli tapahtunut. Ambulanssi saapui ja vei miehen mennessään. Minä talutin vääntyneen pyörän kotiin ja jäin sydän syrjällään odottamaan soittoa sairaalasta. Päässäni järjestelin asioita jo siltä varalta, että joudumme perumaan kauan odotetun Italian-matkan.

Pia kirjoittaa, että hän edelleen hämmästelee omia tunteitaan ja toimintatapojaan. 

- Edelleen hämmästelen omia tunteita ja toimintatapojani. Yleensä ahdistun helposti, mutta todellisissa kriisitilanteissa en juurikaan panikoi tai hätäänny, vaikka sydän takoo kuin viimeistä päivää. Sen sijaan olen kylmän rauhallinen ja toimin määrätietoisesti.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV verkkosivuillaan.


 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
MTV MEDIA

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!