Uutiset
Katso videot!

Ensimmäinen kohtaus julki uudesta Valmentaja-elokuvasta - Jari Sarasvuon ja Jussi Parviaisen välillä jopa eroottinen lataus: "Ihminen tulee toisen ihmisen sisään" - katso video!

16.10.2018 16:32

Huomenna keskiviikkona (17.10.) ensi-iltansa saava Valmentaja-elokuva pureutuu bisnesmiehenä tunnetun Jari Sarasvuon elämään. Elokuvaan ei ole haastateltu kuitenkaan Sarasvuota itseään, vaan hänen lähipiiriään ja tuttaviaan. 

Elokuvassa nähdään myös pysäyttävä ja hieman eroottisesti latautunut kohtaus. 

Kohtauksessa Sarasvuota näyttelevä Mikko Nousiainen ja ohjaaja Jussi Parviaista näyttelevä Tatu Sinisalo kohtaavat toisensa taidenäyttelyssä.

- Tällaista on dialogi, kun ihminen tulee toisen ihmisen tajunnan sisään rakastamaan ja ymmärtämään, Parviainen selittää näyttelyssä ympärillään oleville ihmisille.

- Tulee toisen ihmisen sisään? Sarasvuo tokaisee ja yllättää Parviaisen.

Parviainen alkaa pian ylistämään Sarasvuota harvinaisen ylenpalttisesti. 

Ei kauaakaan, kun Parviainen on saanut puhuttua Sarasvuon ympäri rahoittajaksi musikaaliin, jonka Parviainen haluaa Suomeen. Kohtauksessa miehet visioivat tulevaa hyvin intiimisti. 

- Keisari Sarasvuo, Parviainen lopulta ylistää bisnesmiestä. 

Sarasvuo on kertonut Välähdyksiä pimeässä ja pimeitä välähdyksiä -kirjassaan siitä, kun hän lankesi Parviaisen harhannäkyyn, jonka seurauksena hän nosti 1,4 miljoonan markan lainan, jolla hän osti lisenssin Parviaiselle musikaaliin. Lainarahat katosivat kuitenkin kuin tuhkana tuuleen. 

Tuukka Temosen ohjaama elokuva avaa katsojalle maailman, jossa pääosissa ovat raha, valta ja kauniit naiset. Tarinassa mennään myös pintaa syvemmälle ja se kertoo tarinan myös pienestä isän jättämästä pojasta, joka juoksee läpi elämänsä etsien menestystä ja huomiota. 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Nainen! Älä aja viiksikarvojasi vaan osallistu Movemberiin!

Katso video!

Sauli Niinistö paljastaa: Tämän takia keihäänheitto vaihtui kuulantyöntöön!

Katso video!

TIS-Iltarovio: Valto romahti Miran seksihurjastelujen paljastuttua - ei kertonut syrjähypyistä vanhemmilleen!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!