Ennen välirikkoa Ville Valo ja Bam Margera olivat näin läheisiä: ehdottivat kolmenkimppaa!

Ennen välirikkoa Ville Valo ja Bam Margera olivat näin läheisiä: ehdottivat kolmenkimppaa!

09.10.2014 15:20

Tosi-tv

-tähti, Jackass Bam Margeran ja HIM-yhtyeen Ville Valon välirikko on kuohuttanut viime päivinä Bamin julkaistua Facebookissa tilitysvideon asiasta. Ennen välirikkoa Bam ja Ville olivat parhaimmat kaverukset.

BAMIN "AVOIN KIRJE" VILLELLE: Bam Margeran hurja väite: Hankin Ville Valolle kovia huumeita - video!

Ennen Ville Valon vuonna 2007 tapahtunutta raitistumista Ville ja Bam nähtiin usein yhdessä. Vuonna 2008 Bam paljasti juontaja Howard Sternin radio-ohjelmassa kaksikon olleen niin läheisiä, että he yrittivät Villen kanssa ehdottaa kolmenkimppaa Margeran silloisen vaimon kanssa. Bam Margeran nykyinen ex-vaimo Melissa ”Missy” Rothstein ei kuitenkaan lämmennyt ajatukselle.

 

Bam ja Melissa

 

− Se olisi ollut hauskaa, mutta seuraavana päivänä asiat olisivat saattaneet olla omituisia, Bam veisteli vuonna 2008.

 

Intohimoinen "bromanssi"

Bam Margera esiintyi vuoden 2008 ensimmäisen Huck-lehden kannessa - ja Ville Valo oli mukana kuvauksissa. Kuvat oli ilmeisesti otettu ennen Villen raitistumista.

- Bamilla ja Ville Valolla, HIMin laulajalla, on jotakuinkin uniikki suhde - erityinen, joku saattaisi sanoa, lehti kertoo kotisivuillaan.

 

Huck-lehden jutusta poisjätetty kuva. Kuvaaja: Nate Bressler.

 

- Saapumisestamme lähtien heillä (Ville ja Bam) oli selvästi meneillään ison luokan "bromanssi". Minulla on skandinaavikavereita ja tiedän, että he tykkäävät tarrata toisiaan kännissä takapuolesta. Nämä kundit menivät kuitenkin pidemmälle - heillä oli paljon halailua ja hyväilyä. En epäile, etteivätkö heidän nauttimansa 50 olutta ja meidän kannustamisemme auttaneet asiaa. Bam on kuitenkin intohimoinen tyyppi, joka antaa koko ajan 150 prosenttia, eli ei ole ihme, että Ville sai häneltä kaiken hänen "miesrakkautensa", kansihaastattelun kuvannut Nate Bressler kuvailee.

 

 

 

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!