Uutiset

Englannissa asuva suomalaisnäyttelijä Pasi Remsu ei halua palata Lontooseen: ”Siellä kuolee vielä enemmän ihmisiä kuin Italiassa!”

06.04.2020 07:12

Lontoossa asuva suomalaisnäyttelijä Pasi Remsu vastaa puhelimeen Kanariansaarilta Espanjasta.

– Saavuin tänne nelisen viikkoa sitten juhlimaan ystäväni lapsen syntymää. Yritin lähteä maasta neljän päivän miniloman jälkeen, mutta lentoni Lontooseen oli peruttu. Varasin viikon päähän toisen lennon, mutta sekin peruttiin, Pasi kertoo.

– Olisin toki voinut lähteä Suomeen, mutta täällä on suurempi mahdollisuus selvitä hengissä kuin Suomessa. Vaikuttaa siltä, että Suomessa jengi ei kunnioita tätä tautia. Suomessa on paljon porukkaa, jotka eivät ole olleet kahteen sukupolveen sodassa, niin he luulevat olevansa kuolemattomia.

Lue myös: Pasi Remsu jäi Kanarialle karanteeniin! HBO:n sarjaa tähdittävältä näyttelijältä hurja väite: ”Suurempi mahdollisuus selvitä hengissä kuin Suomessa!”

Lontoossa loppui käsidesi

Myöskään Lontooseen paluu ei ollut vaihtoehto.

– Näin mitä Italiassa tapahtui, niin ihmettelen, ettei Lontoossa ole asiaa otettu vakavasti. Ihmiset eivät saisi liikkua kuin yksin, mutta uutisissa on ollut kuvia tupaten täysistä ruuhkametroista.

– Kämppikseni laittoi Lontoosta ikäviä kuvia. Siellä on sairaaloihin 800 ihmisen jonot ja käsidesi loppu. Siellä kuolee vielä enemmän ihmisiä kuin Italiassa.

Lue lisää ja katso kuvat Seiska Klubista!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!