fbqElina Tervon mielestä myös naisten tulisi saada liikkua nännit paljaina julkisilla paikoilla - ei ymmärrä, miksi miehet hullaantuvat: "Miksi homomiehet saavat olla ilman paitaa?" | Seiska
Elina Tervo

Elina Tervon mielestä myös naisten tulisi saada liikkua nännit paljaina julkisilla paikoilla - ei ymmärrä, miksi miehet hullaantuvat: "Miksi homomiehet saavat olla ilman paitaa?"

Uutiset | 11.12.2018 10:02

Elina Tervo on totuttu näkemään sangen paljastavissa kuvissa, eikä tämä kurvikaunotar kaihda olla näyttämättä paljasta vartaloaan, eritoten muhkeita rintojaan. Hän on kertonut aiemmin ottaneensa rintojen kohotuksen. 

Nyt kohukaunotar puhuukin blogikirjoituksessaan nännien puolesta. Siitä, kuinka myös naisilla tulisi olla oikeus esitellä nämä näppylät, jotka löytyvät meiltä jokaiselta. 

Lue myös: NO JOPAS! ELINA TERVO JULKAISI ALASTONKUVAN – UHKEAT RINNAT PÄÄOSASSA: ”SUURET, PIENET JA PÄÄSI KOKOISET!”- KATSO!

Elinan tekstin otsikkona onkin "free the nipples", eli vapauta nännit. 

- Miehet ovat saaneet kulkea ilman paitaa iät ajat, olivat sitten homoja tai heteroita ja heidän nänninsä on täysin neutraalit ne ei hätkäytä ketään. Lapset myös. Lasten nännit on mitään sanomattomat, olit sitten tyttö tai poika. Ilman paitaa saa hillua ihan missä tahansa, Elina kirjoittaa.

- Koska se sitten muuttuu? Miksi minä en saa olla ilman yläosaa rannalla, niin kuin 10-vuotias tyttö? Onko se koko kysymys? Minä olen ihan yhtä matala kuin tämä kymmenen vuotias. Vai onko se ikä? Ja koska se ikä alkaa, Elina jatkaa. 

Elina on kertonut, että häntä on kehotettu usein laittamaan paita päälleen rannalla. Yleensä kehottajana on ollut mies. 

Syy on ollut ettei rannalle haluta häiriöitä. Mm olen jäänyt naureskelemaan, että minkäköhänlaista tappelukohtausta rintani saavatkaan keskenään aikaan, Elina kirjoittaa

- Joo ymmärrän toki, että ei haluta että miehet villiintyvät ja alkavat käyttäytymään kuin eläimet, tämän uuden ihmeen edessä ONHAN KYSEESSÄ SENTÄÄN NÄNNIT!

Jos minun nännit ovat niin sekstistiset, niin miksi homo miehet saa olla ilman paitaa? Kyllä niistäkin joku kiihottuu, Elina jatkaa. 

Mikä nänneissä on niin ihmeellistä?

Elina onkin sitä mieltä, että mitä enemmän alastomia kehoja nähdään, sitä normaalimmaksi se muuttuu.

Maissa missä ollaan pikkuruisissa stringeissä rannalla ja yläosattomuus on ennemmän sääntö kuin poikkeus, ei kukaan sekoa nännejä nähdessään.

Kurvikaunotar ei voi ymmärtää sitä, mikä nänneissä on niin ihmeellistä. Elina kertookin kulkevan usein mekoissa, joista nännit kuultavat läpi ja se saa ihmiset lähes sekoamaan. 

Se miksi tästä asiasta nyt vauhkoan, niin minua suuresti ärsyttää se, että naisen rinnat on aivan eri arvossa kun miesten. Tasa-arvon nimissä jokaisen tulisi saada pukeutua miten haluaa. Paljastaa rintansa ja ne nännit ihan kuten miestenkin. Oli ne sitten suuret, pienet tai pääsi kokoiset. Toki tietenkin täytyy muistaa kaupunkien käyttäytymis säännöt, ettei nyt alasti mennä sinne minne ei saa.

Elina toteaakin, että myös Instagramin tulisi madaltaa säädöksiään niin, että naiset saisivat näyttää paljaat rintansa. 

Jos kaikki ihmiset olisivat enemmän alasti. Olisi maailma paljon parempi paikka elää, hän mietiskelee lopuksi. 

Lue koko postaus täältä

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!