fbq
Uutiset
28.09.2016 18:31
Teksti: Maija Knuuttila|Kuvat: Seiskan toimitus
Elina Tervon kauhuherätys Intiassa: Työmiehet katselivat minua ja tyydyttivät itseään!
Elina Tervon kauhuherätys Intiassa: Työmiehet katselivat minua ja tyydyttivät itseään!
Uutiset
28.09.2016 18:31
Teksti: Maija Knuuttila|Kuvat: Seiskan toimitus

Fitness-kaunotar Elina Tervo kertoo blogissaan matkaavansa parhaillaan Intiassa. Elina lähti matkaan yksin, ja hän kertoo, että matkan tarkoituksena on opiskella joogaa. Vasta muutamia päiviä maassa viettänyt Elina kirjoittaa lähteneensä reissuun avoimin mielin, mutta pelokkaana. Ensimmäisen epämiellyttävän kohtaamisen Elina kertoo kokeneensa lähes heti koneen laskeuduttua.

Lensin siis Delhiin ja suoraan lentokentältä painelin junaan ja pienen alkujärkytyksen jälkeen pystyin ottamaan ihan rennosti ja jopa nukahtamaan pariksi tunniksi hattuhyllylle. Herätys ei ollut niinkään mieluisa, kaksi paikallista työmiestä katseli minua 5cm etäisyydeltä ja tyydyttivät samalla itseään . Joten sain heti kättelyssä tietää mitä tämä paljon puhuttu ”ahdistelu” on. Pikku karjaisu ja veskalla toista päähän, niin lähtihän ukot siitä runkkaamasta!

Elina kuvailee kohtaamisiaan intialaisten miesten kanssa Agrassa värikkäin sanankääntein. Itsetyydytysepisodi ei ole tähän mennessä jäänyt ainoaksi ahdistavaksi tilanteeksi.

Päätin kävellen lähteä katsomaan Taj Mahalia, reippain askelin hymyssä suin ihmisiä tervehtien lähdin tallustelemaan. Hymy ei ole täällä hyve. Miehet hyökkäävät tarjoamaan milloin mitäkin palvelua. Matkasta ei meinannut tulla mitään kun 20 miestä pörräsi jatkuvasti kannoilla ja sitkeitä kavereita täytyy myöntää! Pääsin Taj mahalin portille asti kunnes alkoi olla niin ahdistava tunnelma, että päätin lähteä juosten toiseen suuntaan.

 

Kuva: Elina Tervon Instagram

 

Maassa myös paljon kauneutta

Ensimmäisestä päivästä oppineena Elina kertoo muuttaneensa asennettaan ulkona liikkuessaan. Tuima ilme ja tiukka katse maahan ovat auttaneet pitämään hännystelijöitä loitolla.

Vain muutama hännysteliä kannoilla ja kun sanoin olevani Afrikasta ukot kaikkosivat kuin ruttoa, Elina kirjoittaa.

Ikävien asioiden lisäksi Elina löytää maasta paljon kaunista. Taj Mahalia ja naisten vaatteita kaunotar kuvailee upeiksi. Lisäksi Elina kehuu paikallista ruokaa.

Ruoka on niiiiiin hyväää!!! Rakastan mössöjä ja täällähän niitä on! Ja tämä on vegaaninen paratiisi.

Tänään keskiviikkona (28.9.) Elinan matka jatkuu, ja hän kertoo suuntaavansa yöjunalla kohti joogaretriittiä.

- Siellä odottaakin puhdasluonto temppeleineen, joten tiedän jo nyt että siihen Intiaan tulen rakastumaan, Elina kirjoittaa.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »