fbq
Uutiset
21.09.2015 02:08
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Elina Kottonen tv-pestistään: Aviomies patisti mukaan ohjelmaan!
Elina Kottonen tv-pestistään: Aviomies patisti mukaan ohjelmaan!
Uutiset
21.09.2015 02:08
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Tänään sunnuntai-iltana alkaneessa Voitolla yöhön -lähetyksessä selvisi, että radiojuontaja Elina Kottonen (ent. Viitanen) pääsee opiskelemaan ensi viikon lähetystä varten trikkausta yhdessä Aki Linnanahteen kanssa. Laji pitää sisällään taistelua ja akrobatiaa.  

– Olen etukäteen sanonut, että olisi hienoa oppia ohjelman aikana tekemään kuperkeikka, joten sen saatan oppia jo ensi viikon aikana. Sisälläni ei elä hurjapäätä. Olen ihan ressukka ja raukka, Elina Viitanen kertoi Seiskalle sunnuntai-iltaisen lähetyksen päätyttyä.

Benji-hyppy ja maratonin juokseminen kaatosateessa on hurjapäisintä, mitä Elina on tehnyt ennen ohjelmaa.

– Benjin hyppääminen oli ihan hirveää, kun taas Tukholma-maratonin juokseminen viime keväänä oli henkisesti ja fyysisesti tosi rankka kokemus.

Elinalle on edessä kiireinen syksy, sillä tv-kisan ohella hän jatkaa radiolähetysten vetämistä Novalla.

– Radion puolella en pysty ihan kaikkia päiviä viikossa tekemään, sillä treenaamisellekin pitää jättää aikaa. Kalenteri on aika täynnä. Haaveilen siitä, että seuraavan kymmenen viikon aikana järjestyisi edes yksi vapaa lauantai-ilta. Toivottavaa olisi, että ehtisin syksyn aikana käydä kotona miehen vieressä nukkumassa. Jos yhteistä aikaa ei löydy, hän saa luvan tulla treenisalille kannustamaan minua.

Elinan aviomies on radiojuontaja Lauri Kottonen. Lauri kannusti Elinan mukaan kilpailuun.

– En ole aiemmin lähtenyt mukaan television kilpailuohjelmiin. Olin tästäkin hyvin epävarma, mutta Lauri oli kotona sitä mieltä, että minun pitäisi lähteä vähän seikkailemaan. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »