Uutiset

Elina Knihtilän harras toive toteutui!

20.01.2017 19:00

Näyttelijä Elina Knihtilä, 45, toimii Teatterikorkeakoulussa näyttelijätyön professorina. Elinalla on myös mahdollisuus tehdä päivätyönsä ohella taiteellisia projekteja.

Elina koki hiljattain tärkeän ammatillisen huippuhetken ja toiveensa täyttymisen.

- Suurin työni on Teatterikorkeakoulussa nuorten näyttelijöiden kanssa. Minulla on tosi pieni piipahdusrooli Aki Kaurismäen ohjaamassa ja käsikirjoittamassa Toivon tuolla puolen -elokuvassa, joka tulee ensi-iltaan helmikuussa. Olen tosi ylpeä, että pääsin siihen mukaan, Elina hehkuttaa.

Elina Knihtilä poseeraa Tennispalatsissa tammikuussa 2017.

Elina näytteli Tiina Lymin Kohtuuttomuuksia-sarjassa, joka palkittiin viikko sitten Kultainen Venla -gaalassa parhaasta käsikirjoituksesta. Tiina myös tähditti käsikirjoittamaansa komediasarjaa yhdessä Elinan kanssa.

Professori antaa tunnustusta kollegalleen ja juhli koko tekijätiimin kanssa Tiinan nappaamaa pystiä pitkän kaavan mukaan.

- Juhlimme huolellisesti niin kuin sellaista palkintoa kuuluu juhlia. Olen todella ylpeä siitä työstä, jota Tiina tekee tällä hetkellä. Hän on huikea naistekijä, josta tunnen suurta ylpeyttä, Elina kertoo Seiskalle.

Seuraako poika jalanjälkiä?

Elina Knihtilä ja Tommi Korpela, 48, ovat Suomen valovoimaisin näyttelijäpariskunta. Heillä ei ole tietoa, seuraako parin aikuinen poika kuuluisien vanhempiensa jalanjälkiä.

- Hän ei ole ainakaan vielä kertonut meille mitään aikeistaan, koska lukio on vielä kesken. Aika näyttää, mille alalle hän haluaa suuntautua, Elina kertoo.

Teksti:Pia Lindroos
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!