Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Elena Vikström

Elena Vikström on sairastanut bulimiaa lähes 10 vuotta - kuvaa rehellisesti arkeaan: "Tältä näyttää bulimikon ruokakassi"

Povipommi Elena Vikström pitää YouTube-kanavallaan Tarina tytöstä, joka syntyi pojaksi -dokumenttisarjaa, jossa hän avaa elämänsä kipukohtia. 

Tuoreessa, pari päivää sitten (17.5.) julkaistussa jaksossa kaunotar avautuu bulimiastaan, jota hän on sairastanut liki kymmenen vuotta. Dokumenttisarjan on tuottanut, kuvannut, editoinut ja suunnitellut Jonna Mäkelä.

- Minulla oli oireita jo peruskoulussa, mutta sairastuin 18-vuotiaana, kun aloitin työnteon. Olin henkilökohtaisena avustajana neliraajahalvauspotilaalle ja hänen paha olonsa heijastui myös minuun. Myös traumat, joita olin kokenut lapsuudessa väärään sukupuoleen syntymiseen liittyen, tuottivat minulle ahdistusta, Elena kertoo videolla. 

Voit katsoa videon alta tai tästä.

Lue myös: Pojaksi syntyneen Elena Vikströmin muodonmuutos seksikkääksi Glamour-malliksi on valmis - takana yli 10 leikkausta: "Olen juuri sen näköinen kuin suunnittelin"

Puolessa tunnissa ohi 

Oireet ottavat vallan erityisesti silloin, kun Elena tuntee ahdistuneisuutta. 

- Tältä näyttää mun ostokset päivinä, kun stressaan hieman enempi, Elena kertoo ja kuvaa ostoksiaan. 

Kauppakassissa on Runebergin suukko -paketti, torttuja ja paljon eri munkkeja. 

Elena on kuvannut itseään myös oksentamisen jälkeen.

- Tänään meni puoli tuntia siihen, että söin ja oksensin kaiken ulos. 

Vailla terapeuttia 

Elena on ollut hoidossa syömishäiriöklinikalla. 

- Ajattelin, että en tarvitse hoitoa tai terapiaa asian suhteen. Kun jäin kiinni miehelleni, hän kehotti minua hoitoon. Tapasin ravintoterapeutin monta kertaa ja saimme sairauden jossain määrin hallintaan. 

Kaunotar painottaa videolla, ettei halua postauksellaan julkisuutta, vaan ainoastaan sen, että ihmiset näkisivät syömishäiriön todellisuuden. 

- Minustakin voi saada julkisuuden perusteella kuvan, että kaikki on aivan hyvin, näin ei kuitenkaan ole, Elena kertoo. 

- Tulevaisuudessa toivon, että löytäisin itselleni hyvän terapeutin, sillä se on ainoa keino saada tämä hallintaan.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!