Toni Niemisellä on pitkä ulosottorekisteri.

Elatusavut ja ylinopeussakot maksamatta! Toni Niemisen 37-sivuinen ulosottorekisteri on murheellista luettavaa!

27.01.2020 04:39

Heidi-vaimostaan eronnut kiinteistönvälittäjänä työskentelevä ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen, 44, on muuttanut 39-vuotiaan naisen luokse moderniin omakotitaloon.

Asumisetuna Toni on saanut käyttöönsä naisen yli 16 vuotta vanhan auton. Omaa menopeliä Tonilla ei tällä hetkellä ole.

Lue lisää: Verot ja vakuutukset maksamatta! Olympiavoittaja Toni Nieminen huristelee uuden rakkaansa autolla – paparazzikuva!

Välittäjähommista huolimatta Tonilla ei ymmärrettävästi ole varaa ostaa parempaa autoa. Oulun ulosottoviraston papereista selviää, että hänen talousasiansa ovat yhä pahasti retuperällä.

Lue myös: Paparazzia hirvitti! Kiinteistönvälittäjänä työskentelevä Toni Nieminen hurjasteli asuntokaupoille etuvalo pimeänä ja takavalot vilkkuen!

Tonin 37-sivuinen ulosottorekisteri on murheellista luettavaa. Kahden viime vuoden aikana häneltä on karhuttu velkoja satojentuhansien eurojen edestä. Voudin listoille on päätynyt verojen lisäksi muun muassa lasten elatusavut ja kaahailuista saadut ylinopeussakot.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!