Uutiset
Katso kuva!

Eikä! Jasmin Mäntylä peitti rakkaustatuointinsa toisella rakkaustatuoinnilla: "Niin syvältä!" - kuva!

14.12.2017 18:49

Rakkaus vei Jasmin Mäntylän muutamia vuosia sitten Englantiin. Kohukaunotar avioitui Dennis-nimisen miehen kanssa ja hankki ranteeseensa tatuoinnin tämän etunimen alkukirjaimesta. 

- Joskus sitä vaan on ihan pirun tyhmä. Vuonna 2014, ennen avioitumistani nykyisen ex-mieheni kanssa otin D-kirjaimen (hänen etunimensä mukaan) tatuointina vasempaan ranteeseeni, Jasmin kirjoittaa Instagramissa.

Avioliitto kariutui, ja Jasmin löysi uuden mielitietyn Australiasta. D-kirjaintatuointi sai siis jäädä, ja päälle tehtiin kenguru, jota kohukaunotar katuu nyt syvästi. 

- Kun erosimme (Dennisin kanssa, toim. huom.), halusin siitä tatuoinnista eroon. Sehän piti siis peittää jollain ja koska liittoni jälkeen olin yhdessä australialaisen miehen kanssa, peitin sen kengurulla... Vielä sen miehen itsensä piirtämällä kengurulla. Eli tämä on mun niin sanottu huonon onnen tatuointikohta. Alla on se hel*etin D ja päällä tuo perskeleen kenguru, nainen jatkaa. 

Jasminin suunnitelmana on jälleen peittää tatuointi, mutta tällä kertaa fiksummalla kuvalla. 

- Rakastan tatuointeja, mutta olen kyllä oppinut sen, ettei kannata ottaa sellaista tatuointia, mikä liittyy niin täysin siihen toiseen tyyppiin. Ja yhä totean seuraavan: tämän jutun suhteen olen ollut ihan helkkarin typerä! Tiedän, Jasmin päättää avautumisensa oikeesti- ja niin syvältä -hashtagien saattelemana. 

Oululaiskaunottaren nykyisen miehen nimi on Jarmo, joten ainakin hänen oma nimensä alkaa samalla kirjaimella, jos uusia rakkaustatuointeja on tullakseen!
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!