fbq
Uutiset
27.08.2013 17:12
Teksti: Kai Merilä|Kuvat: Seiskan toimitus
Eija-Riitta Korholalla raju naapuririita!
Eija-Riitta Korholalla raju naapuririita!
Uutiset
27.08.2013 17:12
Teksti: Kai Merilä|Kuvat: Seiskan toimitus

Meppi Eija-Riitta Korhola on ajautunut rajuun kiistaan mökkinaapurinsa kanssa. Syynä on tien viereen pinottu iso kasa leca-rakennusharkkoja, joista osa on jo romahtanut yhteiselle mökkitielle.

Euroopan parlamentissa vaikuttavan Eija-Riitta Korholan Raaseporin mökkinaapuri on jo useaan otteeseen ottanut meppiin yhteyttä harkko-asiassa. Mökkinaapurin mukaan suuri kasa leca-rakennusharkkoja on maannut metsätien laidassa jo lähes viiden vuoden ajan. Naapurin mukaan harkkokasa pilaa maisemaa ja on jo aiheuttanut vaaratilanteitakin.

- Osa harkoista on romahtanut ojaan ja tielle. Jouduin nostamaan niitä pois, että pääsin mökille, suivaantunut mökkiläinen kertoo Seiskalle.

- Ilmoitin hänelle juuri, että olen pian yhteydessä Raaseporin poliisiin, sillä en voi vain odottaa, että kaatuvien harkkojen alle jää pieni lapsi tai lemmikkieläin.

Korholan sähköpostivastauksen mukaan kyseinen mökkinaapuri on itse purkanut paketit ja levittänyt harkot pitkin ja poikin. Europarlamentaarikko on kertonut tehneensä jo poliisille ilmoituksen omaisuuteensa kohdistuvasta vahingonteosta.

Leca-harkoista suivaantunut mökkinaapuri selventää, että asia häiritsee myös muita yksityistien osakkaana olevia kiinteistönomistajia.

-Emme haluaisi oikeuteen asti mennä, mutta jos harkot eivät häivy sieltä, olemme pakotettuja konsultoimaan juristiamme, mökkinaapuri tuhahtaa.

Lue myös:

Eija-Riitta Korhola: Lapsenlapsen syntymä vei yöunet!