fbq
Uutiset
10.10.2020 14:12
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Atte Kajova
Juhani ja Leila Palmu
Ei varaa uuteen kotiin! Häädetyt Juhani ja Leila Palmu eivät tiedä minne muuttavat: Galleria ei voi olla Vantaalla tai Keravalla!
Uutiset
10.10.2020 14:12
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Atte Kajova

Taidemaalari Juhani Palmun, 76, ja hänen vaimonsa Leila Palmun, 54, koti on myyty eikä heidän vuokrasopimustaan jatketa. Ikävän tilanteen vuoksi pariskunta joutuikin myymään omaisuuttaan huutokaupalla viime viikonloppuna.

Lue myös: Juhani Palmu rahapulassa: Tauluni huutokaupattiin pilkkahinnalla!

Kerava kauhistuttaa

Juhanilla ja Leilalla ei ole vielä tarkkaan selvillä, minne he Alahärmästä muuttavat. Todennäköisin vaihtoehto on Helsinki.

– Minä haluaisin Nizzaan, mutta kun on tämä korona. Ja nykyään pitää miettiä rahaakin, ennen vanhaan olisi voinut muuttaa minne vaan, Leila sanoo.

Leilan ja Juhanin mietteet ovat jo tulevaisuudessa.
Leilan ja Juhanin mietteet ovat jo tulevaisuudessa.

Lue myös: Rakkaan kotinsa menettävä taiteilijalegenda Juhani Palmu: ”Tilanne oli jo odotettavissa”

Leila mainitsee, että he ovat saaneet Helsingistä jo muutamia tarjouksia. Ongelmana on kuitenkin se, että uuden asunnon pitäisi sijaita keskustassa ja toimia sekä kotina että galleriana.

– Juhanin vuoksi niiden on oltava samassa paikassa, eikä galleria voi olla missään Vantaalla tai Keravalla. Olemme kyllä Juhanin kanssa puhuneet, miten pärjäämme taloudellisesti tulevaisuudessa. Emme yhtään tiedä mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

– Ei minulla mitään huolta tulevaisuudesta kuitenkaan ole, Juhani lisää.

Lue lisää ja katso kuvat Palmujen huutokaupasta Seiska Klubista!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »