Maija

Ei sosiaaliselle medialle! Fanit soittavat "Taalasmaan Ullalle" eli näyttelijä Maija-Liisa Peuhulle kotiin!

Uutiset | 25.04.2020 09:00

Näyttelijä Maija-Liisa Peuhu on rakastettu Taalasmaan Ulla Salkkareista. Telkkarista Maija-Liisa tunnetaan, sosiaalisesta mediasta ei nimeksikäään.

- En voisi kuvitellakaan olevani jossain Facebookissa. Olen ollut riittävästi esillä työni kautta, en välitä olla yhtään enempää.

Näyttelijän puhelinkin on karvalakkimallia. Se onkin soinut vähän väliä, kun fanit soittelevat kaipauspuheluita, 78-vuotias näyttelijä kertoo iloisesti.

 

Julkinen numero

Julkisuuden henkilöksi Maija-Liisan saa aika helposti kiinni. 

– En ole välittänyt laittaa numeroa salaiseksi, puhelut ovat mukavia.

Sosiaalista mediaa riittää Maija-Liisan kotipihassa Helsingin Laajasalossa, jossa hiljaisia hetkiä ei pääse syntymään. Asialla ovat linnut!

- Ne rakentavat tuohon viereen nelikerroksista koulua, ja pihaan porataan maalämpöä, se on todella mielenkiintoista seurattavaa. Meillä on Keijon kanssa ihan ensirivin paikat pihan tapahtumiin.

Maija-Liisan ja Keijon lintulaudallakin todellakin sattuu ja tapahtuu.

– Meillä on kaksi pönttöä. Kirjosiepot eivät ole vielä saapuneet pikkulintuja häätämään, mutta varmaan ne vielä tulevat.

Ei elämäkerralle

Toistaiseksi vapaapäivät ovat menneet vielä hyvin. Näyttelijä on miehineen koronakaranteenissa, sillä he ovat iältään riskiryhmäläisiä.

Karanteenipäiviä voi kuitenkin olla edessä vielä monta, eikä Maija-Liisa tiedä, mitä sitä sitten tekisi eristyksen vain venyessä. Ainakin olisi aikaa kirjoittaa se kirja, josta Maija-Liisa on haaveillut. Elämäkertaa siitä ei kuitenkaan tule.

- En kirjoita sellaista, siinä pitäisi käsitellä läheisiä ihmisiä, enkä halua sitä.

Maija-Liisa suunnittelee kirjoittavansa jotain itsensä kaltaista tekstiä.

- Näen asiat niin hauskalla tavalla, minun näkökulmani asioihin ovat niin hulluja. Joku näkee puun puuna, minä näen siinäkin jotain hullunkurista.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!