fbq"Ei näytä ulosottovelka painavan!" Seuraajalta ivallinen kommentti Aleksi Valavuoren saunahetkestä - näin urheiluvaikuttaja näpäytti takaisin! | Seiska
Uutiset
01.02.2021 14:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Aleksi Valavuori
"Ei näytä ulosottovelka painavan!" Seuraajalta ivallinen kommentti Aleksi Valavuoren saunahetkestä - näin urheiluvaikuttaja näpäytti takaisin!
Uutiset
01.02.2021 14:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori julkaisi Instagram-tilillään kuvan saunahetkestään eilen sunnuntaina.

Kuvassa Aleksi istuu saunan lauteilla nauttimassa kuumista löylyistä. Ikkunasta avautuu näkymä liikuntasalin puolelle. 

Finnish Teknikum Cup, pelin nimi lentopallo, naisten finaali LP Kangasala vs. LP Viesti. Alkaa ottelun toinen erä, Aleksi kirjoitti julkaisuun. 

Yksi Aleksin seuraajista päätti kommentoida Aleksin kuvaa tuomalla esiin hänen rahahaasteensa, joista Aleksi on puhunut avoimesti.

Lue myös: Aleksi Valavuorelta rehellinen paljastus somessa - tuomittiin törkeästä kirjanpitorikoksesta sekä törkeästä veropetosrikoksesta: "Syyllisiä on turhaa etsiä muualta kuin peilistä"

Ei näytä ulosotto velka painavan, eräs seuraaja kommentoi kuvaan. 

Aleksi päätti vastata seuraajalleen asiallisesti. 

Kyllä se painaa, mutta tämä nyt sattuu olemaan se studio, josta olen kansalle Valavuori LIVE -ohjelmaa tehnyt kohta 10kk. Ehkä jopa ihan ansaittu hetki nauttia ensimmäistä kertaa live-urheilusta, Aleksi vastasi.

Lue myös: Aleksi Valavuori naureskelee Kalle Palanderin Tinder-kohulle – Kallelta tyhjentävä tunnepurkaus: ”Alkaa olla pinna pikkaisen kireällä, s**tana!”

Aleksi kertoi tammikuun alussa, että hänet on tuomittu törkeästä kirjanpitorikoksesta sekä törkeästä veropetoksesta. 

Kolmen vuoden taistelu on ohi. Tarjolla oli kaksi vaihtoehtoa, jatkaa oikeustaistelua useita vuosia tai myöntää syyllisyys syyteneuvottelussa. Valitsin jälkimmäisen, Aleksi kirjoitti Instagramissa.

Lue myös: Aleksi Valavuori järkyttävässä ulosottokierteessä – velkaa 642 000 euroa!

Miehen mukaan hänet tuomittiin kahden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Lisäksi hän sai 60 tuntia yhdyskuntapalvelua sekä kolmen vuoden liiketoimintakieltoon. 

Tilanne on juridisesti katsottuna yksiselitteinen: Minä olen myöntänyt syyllisyyteni. Sen seurauksena minut tuomittiin törkeästä kirjanpitorikoksesta ja törkeästä veropetoksesta kahden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen, 60 tunnin yhdyskuntapalvelukseen ja kolmen vuoden liiketoimintakieltoon.

Elämänhallintani oli näinäkin vuosina täysin kadoksissa, kuten olen avoimesti ja julkisesti kertonut. Minun olisi pitänyt pystyä hoitamaan nämä asiat paljon paremmin, mutta en pystynyt. Syyllisiä on turhaa etsiä muualta kuin peilistä. Tullut tuomio tarkoittaa itselleni lähtökohtaisesti kolmea asiaa: Ota vastaan rangaistus kuin mies, kanna vastuu ja hoida määrätyt velvoitteet. Näin myös teen.

Lue myös: Aleksi Valavuorelta riipaiseva avautuminen alkoholismistaan ja jättimäisistä ulosottoveloistaan: "Onnistuin tuhoamaan lähes kaiken - syy löytyy peilistä"

Yli puolen miljoonan nettomaksu on iso velvoite, josta on haastavaa selviytyä, etenkin kun tuo summa kasvaa korkoa noin 7% per vuosi. Uskon ja tiedän selviytyväni ja saavani tuon kasaan. Toki tuomittu liiketoimintakielto hankaloittaa tätä tehtävää merkittävästi. 

Aleksi avoimena rikostuomiostaan Valavuori LIVE -ohjelmassa