Bull

Ei hyvää päivää! Bull Mentula kannustaa kotitreenaajia hurjalla muskelikuvalla vuosikymmenen takaa: Valmistauduin Tampan skaboihin!

18.03.2020 12:20

Suomalainen kehonrakentajalegenda Jari "Bull" Mentula, 43, kertoi Seiskalle syyskuussa, että hän joutui pienelle huilille ylirasituksen takia. 

– Olen kieltäytynyt tietoisesti tv-töistä ja keskittynyt perheeseen. Olen pyrkinyt olemaan rauhallisemmin ja opetellut sanomaan "ei". Teen jonkin verran töitä, verkossa tapahtuvaa valmennusta.

Sittemmin tahtia höllentänyt Bull on palautunut pikku hiljaa ennalleen. Nyt hänenkin arkeensa vaikuttaa viheliäinen pandemia ja salit ammottavat tyhjyyttään. Tsemppinä kaikille Bull julkaisi todellisen throw backin vuosikymmenen takaa. Kuvassa näkyy, miten hullussa kunnossa mies on ollut ennen Tampan (Florida) kisoja. Tätä katsellessa moni kotiin lukittautunut punttiharrastaja takuulla intoutuu treenaamaan isoimmilla painoilla, joita talosta löytyy.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!