fbq
Uutiset
30.11.2017 20:50
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Eevi Teittinen
Eevi Teittinen tunnustaa hullutuksen kohteensa: "Onneksi Teemu ymmärtää!"
Uutiset
30.11.2017 20:50
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Fitness-urheilija Eevi Teittinen myöntää tuoreessa blogipostauksessaan olevansa jouluihminen, oikeastaan jopa jouluhullu! Tänäkin vuonna Eevi panostaa kodin koristeluun ja tekee omin kätösin joulukortit rakkaimmilleen. 

- Jouluaatto ja pyhät on pyhitetty rauhoittumiselle; perheelle, ruoalle ja omalle ajalle. Silloin saunotaan, luetaan kirjoja ja ulkoillaan! Loistava tasapaino etten sanoisi.

Joulumeininkiin kuuluvat myös perinteet. Eeville se on joulujuhla, jonka hän järjestää ystävilleen. Joka vuonna juhlat kantavat erilaista teemaa ja tänä vuonna rumin joulupaita palkitaan. 

- Ruma joulupaita tarkoittaa siis sellaista, joka on niin hirveä, että siitä tulee jo upea! Huumoria ja mielikuvitusta saa siis käyttää. Pidän kiinni perinteistä, joka tarkoittaa joulubileiden osalta pitkän pöydän kasaamista, joululahjojen kierrätystä ja Aliaksen huudatusta. Uutena lisänä myös karaokekierros (oli niin hyvä viime jouluna), josta tulee muuten ihan varmasti kamala kokemus, nauruhymiöllä siivitettynä.

 

Kokit sodassa eli kokkisodassa @tepack ?❤? Tulossa Maikkarilla pian! #kokkisota #tvshow #cooking #kokinvaihto #lusikkasoppa

Henkilön Eevi Teittinen/Minifitness (@eeviteittinen) jakama julkaisu

Eevin urheilijamies Teemu Packalén ei ilmeisesti välitä joulusta aivan yhtä intohimoisesti kuin tyttöystävänsä. 

- Teemun mielestä on liioittelua kytkeä auton radiokanava joulutaajuudelle ennen nyrkkeilytreenejä, minä ajattelen sen kohottavan kivasti mielialaa. Onneksi se ymmärtää (ainakin vielä toistaiseksi), Eevi kirjoittaa sydämin varustettuna. 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »