fbq
Uutiset
04.06.2018 19:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen
Eevi Teittinen
Eevi Teittinen palasi kotiin Selviytyjien kuvauksista – paljastaa blogissaan: nämä tärkeät hetket hän missasi ohjelman takia!
Uutiset
04.06.2018 19:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen

Fitness-tähti Eevi Teittinen kertoo blogissaan, miltä paluu Selviytyjät Suomen kuvauksista tuntui.

Eevi palasi Selviytyjät Suomi -sarjan toisen tuotantokauden kuvauksista noin viikko sitten. Noin kuukauden kestäneen kuvausmatkan aikana hän ei pystynyt käyttämään puhelintaan tai olemaan yhteydessä ulkomaailmaan.

Fitness-tähti kertoo uusimmassa blogikirjoituksessaan, että paluu Suomeen oli kaikin puolin tunteikas. Eevi kertoi, miten ihanalta tuntui päästä halaamaan rakastaan, vapaaottelija Teemu Packalénia kuukauden tauon jälkeen.

Taidan muistaa meidän ensimmäisen halauksen yhtä hyvin kuin sen meidän ihan ensimmäisen yli vuosi sitten. Autossa istuminen tuntui ihan unelta. Oli outoa pitää kädestä. Kosketuksesta oli nimittäin aikaa. Vitsi miten mahtavalta se voikaan tuntua! Parisuhdetta ja toisen läsnäoloa osaa arvostaa hiukan eri mittarilla, Eevi kirjoitti.

Lue myös: Seiska paljastaa: rakastavaiset Eevi Teittinen ja Teemu Packalén mukana kovan luokan tosi-tv-sarjassa - kuvaukset alkavat pian!

 

Jäi paitsi perhetapahtumista

Vaikka Selviytyjät Suomi oli Eeville uskomaton kokemus, jäi hän paitsi monista perhetapahtumista.

Tunteita nostatti myös se, kuinka paljon asioita oli ehtinyt tapahtua sillä aikaa kun olin poissa. Veljeni oli saanut pienen tytön, meillä oli ollut vuosipäivä, omat viimeiset syntymäpäiväni ennen kuuluisia kolmekymppisiä, vappujuhlat, kummipojan hillitön kasvaminen, siskoni tyttöjen kuulumiset, omat työjutut, Teemun polven kuntoutuminen, läheisten ihmisten kuulumiset…tuntui niin oudolta vain hypätä takaisin kaikkeen.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »