fbq
Uutiset
16.10.2017 15:30
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Eevi ja Teemu.
Eevi Teittinen hempeänä vapaaottelijarakkaansa kanssa – söpö pusukuva!
Uutiset
16.10.2017 15:30
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Fitness-kaunotar Eevi Teittisen rakkaan, UFC-vapaaottelija Teemu Packalénin elämä synkkeni pari viikkoa sitten. Teemun oli määrä otella Puolassa lokakuun 21. päivä, mutta polven eturistisiteen katkeaminen viimeistelytreeneissä pakotti turkulaisen pitkälle sairauslomalle.

Polvivamma ei estänyt Teemua suorittamasta mustaa vyötä Brasilian ju-jutsussa viime viikonloppuna. Palkinnoksi Eevi moiskautti Teemulle suudelman, josta hän jakoi kuvan Instagram-tililleen.

 

Black belt baby, Black belt @tepack ????️? #karhumies #finnfightersgym #blackbelt #hardcore #congratulations #bjj #jujitsu #ffgfamily

Henkilön Eevi Teittinen/Minifitness (@eeviteittinen) jakama julkaisu

- Kaunista. Söpöt, seuraajat kommentoivat.

Eevi avautui hiljattain blogissaan Teemun loukkaantumisen aiheuttamista tunteista:

Luulin että tähän vuoteen ei yksinkertaisesti voisi mahtua enää mitään huonoa. On kuitenkin pakko yrittää nähdä positiivisia asioita ja panostaa kaikki siihen hetkeen mihin kykenee vaikuttamaan. Nyt on pitkä kuntoutusjakso edessä, joka tulee vaatimaan paljon. En pysty tuntemaan sitä, miltä Teemusta tuntuu. Voin vain tukea kaikessa missä suinkin kykenen ja yrittää ymmärtää. Tiedän tuon miehen olevan kuitenkin sellainen pippurimylly, että tästäkin selvitään ja noustaan entistäkin vahvempana.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »