Eero Ettalan ja Tuija Pehkosen lemmenpesä valmistui: ”Yllättävän tuskallinen projekti!”

Uutiset | 08.02.2019 18:22

Lumilautailija Eero Ettala, 34, muutti joulukuussa avoliittoon juontaja Tuija Pehkosen, 33, kanssa. He remontoivat Helsingin keskustasta hankkimansa hulppean lemmenpesän täysin uuteen uskoon.

– Puolen vuoden remontti valmistui juuri ennen joulua. Olin itsekin heilumassa asunnolla. Voin sanoa, että se oli yllättävän tuskallinen projekti. Kämpästä tuli kuitenkin juuri sellainen, kun halusin, Eero kertoi Seiskalle tammikuussa.

Lue myös: Tässä on Tuija Pehkosen ja Eero Ettalan 101-neliöinen lemmenpesä – katso kuvat!

Hän myös kertoi suhteestaan Tanssii tähtien kanssa -juontajaan.

– Puoliso on ottanut hyvin vastaan työni, johon kuuluu runsaasti matkustamista. Jos jäisin kotiin nyhjöttämään, duunit loppuisivat aika nopeasti. Tiedän, etten ole ammattiurheilija enää montaa vuotta. Kropan ja sponsoreiden ehdoilla mennään.

Lue myös: Vau, Eero Ettala julkaisi vähäpukeisen kuvan rakkaastaan Tuija Pehkosesta – katso!

Lasketteleminen on edelleen Eerolle päätyö, vaikka hän on hivuttautunut rakkaansa tavoin televisiojuontajaksi esimerkiksi Ota rahat ja juokse -kisaan.

Laskettelu kuitenkin kerryttää hänelle yhä vuodessa 100–150 reissupäivää.

– Olimme hiljattain kuvausmatkalla Jenkeissä, josta palattuani matkustin Itävaltaan ja tammikuussa tein vielä reissun Tšekkeihin. En enää kilpaile, kuvaan ainoastaan lasketteluvideoita.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen ja Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!