Hyppää pääsisältöön
Eero Aho ja Teresa

Eero Aho tukee naisnäyttelijöitä: Olen häkeltynyt heidän saamastaan somepaskasta!

Tuntematon sotilas -elokuvan tähti Eero Aho saapui vaimonsa Teresa Meriläisen kanssa Jussi-gaalaan.

Elokuva-alalla on kohuttu tällä viikolla, kun Yle uutisoi Tuntematon sotilas -elokuvan ohjaajan Aku Louhimiehen poikkeuksellisesta vallankäytöstä tuotannoissaan.

LUE LISÄÄ: OSALLISTUUKO KOHUOHJAAJA KAMPANJAAN? AKU LOUHIMIES EHDOLLA JUSSI-GAALASSA KOLMESSA KATEGORIASSA - GAALAN TEEMANA SEKSUAALISEN JA VÄÄRÄN VALLANKÄYTÖN EHKÄISEMINEN!

Artikkeliin oli haastateltu liutaa tunnettuja näyttelijöitä, jotka ovat tähdittäneet Louhimiehen elokuvia. Pääosassa olivat kuitenkin naisnäyttelijät, jotka ovat kokeneet niin nöyryytystä kuin itsetunnon alentamistakin ohjaajan puolelta.

- Arvostan näiden hienojen naisnäyttelijöiden ulostuloa, tuen heitä täysin. Olen häkeltynyt heidän saamastaan somepaskasta. En voi käsittää sitä, Eero pudisteli päätään.

LUE LISÄÄ: AKU LOUHIMIES PUUTTUI VIHDOIN FACEBOOK-SIVUILLAAN KÄYTYYN KESKUSTELUUN: "PYYDÄN, ETTÄ IHMISET LOPETTAISIVAT ASIAN ESILLE TUONEIDEN NÄYTTELIJÖIDEN HAUKKUMISEN"

Elokuva-alan kohu tuli Eerolle täytenä yllätyksenä.

- Olin todella järkyttynyt! Olen ymmärtänyt, että jotain voi varmasti olla, mutta en ymmärtänyt sen olevan tuollaista. Olen ollut koko viikon tosi häkeltynyt.

Eero on purkanut tuntemuksiaan kollegoiden kanssa.

- Olemme Tuntemattoman sotilaan -näyttelijöiden kanssa soitelleet tosi paljon, olen myös paljon muidenkin. Tämä on järkyttävä asia.


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Atte Kajova

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!