EI HERKILLE! Raskaana olleen Anni Törnin henkirikoksen pöytäkirjat ovat karua luettavaa – kuvat!

Uutiset | 27.11.2018 18:03

Savonlinnalaiselle 32-vuotiaalle vakuutusyhtiön johtajalle luettiin viime viikon perjantaina syyteet alaisensa ja naisystävänsä Anni Törnin taposta. Mies oli itse ollut palkkaamassa Annia yhtiöön. Työsuhde muuttui rakkaussuhteeksi, ja henkirikoksen tekohetkellä Anni oli miehelle raskaana.

Viimeisenä iltana pariskunta oli Annin ystävän luona juhlissa, jossa vakuutusyhtiöjohtaja oli juonut varsin tuhdisti. 

– Join alkoholia illan aikana aloitusmaljan, yhden oluen, 1-2 lonkeroa, puolikkaan votkapullon ja yhden lasin viskia, joka oli noin 4 senttilitraa. En ollut mielestäni päihtynyt, jonkunlainen nousuhumala minulla oli, hän kertoi kuulustelussa. 

Juhlissa pariskunnalle tuli riitaa ex-puolisoista. Todistajien mukaan mies oli uhannut hakkaavansa paskaksi kaikki, jotka tulevat hänelle asiasta puhumaan.

Miesystävä väittää, että Anni alkoi raskauden myötä kärsiä agressiokohtauksista, joista kolmas ja viimeinen alkoi juhlissa ja jatkui paluumatkalla. Miehen mukaan Anni löi häntä nyrkillä kasvoihin, mutta muut paikallaolijat olivat nähneet vain yhden avokämmenen iskun, kun mies oli alkanut meuhkaamaan Annin ex-puolisosta.

Väitti Annin käyneen kimppuun

Pariskunta meni miehen kotiin. Mies väittää Annin käyneen hänen kimppuunsa ja uhanneen häntä, kunnes hän menetti malttinsa ja löi tätä nyrkillä.

–Tässä vaiheessa menetin malttini, ja minulla sumeni päässä, enkä pystynyt hillitsemään omaa käytöstäni. Anni piti minua kädestä kiinni, ja löin Annia oikean käden nyrkillä kasvoihin kaksi kertaa. Tämän jälkeen löin vielä yhden kovemman lyönnin. Kaksi ensimmäistä lyöntiä osuivat Annia keskelle kasvoja, ja viimeinen oikealla puolelle kasvoihin. Viimeisen lyönnin jälkeen Anni kaatui, mies kertoi teostaan.

Loppullinen pahoinpitely tapahtui kylpyhuoneessa. Miehen mukaan Anni kaatui niin, että löi päänsä seinään. Verta tuli paljon ja hän kuoli siihen. 

Kuva

Polisiin teknisen tutkinnan mukaan mies jatkoi väkivaltaa Annin ollessa maassa. Iskut päähän aiheuttivat kuolemaan johtaneen aivovamman.

K

Väitti heittäneensä sillalta

Aluksi mies kertoi heittäneensä Annin sillalta. Myöhemmin hän muutti kertomustaan ja paljasti haudanneensa Annin perheensä omistuksessa olleelle tilalle. Ruumiin hän kuljetti autonsa takakontissa.

Taka

Hautapaikalle oli tapahtumapaikalta matkaa lyhintä reittiä 207 kilometriä.

kart
Tapahtumapaikka on merkitty kartalle numerolla yksi ja hautapaikka numerolla kaksi.

Anni oli haudattu syvään hautaan, jonka kaivamisessa meni useampi tunti. 

hauta

Mies oli päällystänyt haudan oksilla, ettei sitä havaittaisi helposti.

anni

Ruumis oli kääritty vaaleaan muoviin ja teipattu ilmastointiteipillä. Haudasta löytyi myös sähköjohto, joka saattoi syytetyn mukaan olla peräisin hänen kylpyhuoneestaan.

 
 

Teksti:sami sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!