chachi ja jukka

Duudson-Jukka on ukkomies - tätä nimeä tuore rouva käyttää nyt! Katso lumoavat hääkuvat!

30.09.2019 10:47

Duudsonien Jukka Hildén ja hänen puolisonsa Chachi Gonzales ovat menneet naimisiin Lapin upeissa maisemissa. Muutaman vuoden ajan seurustellut pariskunta sanoi tahdon Levillä. Tilaisuus oli intiimi ja pieni ja paikalla oli hääparin lisäksi vain muutama henkilö. 

- Tänään menin naimisiin elämäni rakkauden. Tapasimme luonnossa ja sen vuoksi tuntui vain ja ainoastaan oikealta solmia avioliitto Lapin kauniin luonnon keskellä.

Synnytys lähenee

Kyyhkyläisten hääjuhlia vietetään sen jälkeen, kun parin esikoinen on syntynyt. Chachin laskettu aika on marraskuussa. 

- Siitä huolimatta, vain me kaksi jakamassa kaikkein intiimimmät ajatuksemme toistemme kanssa, teki häistämme täydellisemmät ja merkityksellisemmät kuin olisin voinut ikinä kuvitella. En voi uskoa, että olen vaimo. 

Lue myös: Jukka Hildénin raskaana oleva Chachi-kihlattu hilpeänä intiimialueiden sheivaamisen haasteellisuudesta: "Kyykkään suihkussa ja..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Woke up a wife today 😍

Henkilön Chachi Hildén (@chachigonzales) jakama julkaisu

Tunnelmalliset hääkuvat on taltioinut Taikavasara-taiteilijanimellä tunnettu valokuvaaja. Niin Chachi, Jukka sekä kuvaaja ovat jakaneet kuvia sosiaalisessa mediassa.

Sunnuntaiaamuna Chachi julkaisikin koskettavan kuvan. 

- Tänään heräsin vaimona, nainen kirjoitti.

Chachi on vaihtanut nimensä avioliiton myötä. Nykyään nainen tunnetaan nimellä Olivia Hildén

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!