Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Dennis Alan

Donald Trumpin kaksoisolento poistui helsinkiläisestä karaokeravintolasta – tällaiset terveiset hän lähetti Seiskan lukijoille!

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin maailmankuululla kaksoisolennolla Dennis Alanilla oli kiireinen päivä Helsingissä.

Helsinkiläiset ovat hieraisseet silmiään hämmästyksestä, kun presidentti Trumpin kaksoisolento Dennis Alan käveli kaupungilla.

Lue myös: Donald Trumpin kaksoisolento ilmestyi mielenosoitukseen – katso Seiskan suora lähetys Helsingin Senaatintorilta!

Lue myös: Donald Trumpin kaksoisolento aiheuttaa kaaosta Helsingin Kauppatorilla – seuraa Seiskan suoraa lähetystä!

Kiireinen päivä huipentui karaoketuokioon helsinkiläisravintola Walliksessa, ja ”Trump” esitti ravintolassa Frank Sinatran kappaleen New York, New York.

− Päivä on ollut uskomaton. Helsinkiläiset ovat olleet todella mukavia, ja Helsinki on kaunis kaupunki. Tämä on loistava paikka tavata presidentti Putin ja keskustella maailman tulevaisuudesta, ”pesidentti” kertoi Seiskalle.

Lue myös: No nyt! Donald Trumpin kaksoisolento kiidätetään pikaveneellä jalkapallon MM-finaalin kisakatsomoon – seuraa suoraa lähetystä!

”Trump” lähetti vielä terveiset Seiskan lukijoille.

− Make Seiska great again, hän sanoi viitaten Donald Trumpin vaalilauseeseen ”Make America great again”.

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Kari Pekonen, Facebook

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!