Donald Trumpin kaksoisolento aiheuttaa kaaosta Helsingin Kauppatorilla – seuraa Seiskan suoraa lähetystä!

Uutiset | 15.07.2018 15:39

Amerikkalainen Donald Trump -imitaattori Dennis Alan herättää hämmennystä Helsingin keskustassa.

Maailmankuulu Donald Trump -kaksoisolento on herättänyt kohua ympäri maailmaa, ja nyt hän on saapunut Suomeen. Seiska seuraa Dennisin Suomen-vierailua, ja näyttelijä suuntasi Helsingin Allas Sea Pooliin hetki sitten. Paikalla oli kansainvälistä mediaa sekä lukuisia paikallisia ja turisteja, joista osan pasmat menivät täysin sekaisin Trumpin kaksoisolennosta.

Lue myös: Donald Trumpin maailmankuulu kaksoisolento hämmentää Helsingissä - katso Seiskan suora lähetys!

Paikalliset ja Helsinkiin saapuneet turistit hieraisivat silmiään muutamaan otteeseen, kun täysin Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin näköinen Dennis liikkui kansan seassa Kauppatorin myyntikojujen tarjontaa tutkien.

Lue myös: Donald Trumpin kaksoisolento ilmestyi mielenosoitukseen – katso Seiskan suora lähetys Helsingin Senaatintorilta!

Seuraa Seiskan suoraa lähetystä:

 

ODOTETTU TAPAAMINEN PRESIDENTTI NIINISTÖN KANSSA

Presidentti Sauli Niinistö tapaa presidentit Donald Trumin ja Vladimir Putinin Presidentinlinnassa huomenna maanantaina. Niinistö tapaa molemmat kahdenkeskisissä tapaamisissa.

Presidentti Niinistö ja rouva Jenni Haukio ottavat presidentti Trumpin ja rouva Melania Trumpin vastaan Mäntyniemessä. Tietojen mukaan rouva Haukiolla ja rouva Trumpilla on erillinen aamiaiskeskustelu Niinistön ja Trumpin tapaamisen aikana. 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press, Facebook
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!