fbq
Uutiset
28.01.2019 12:03
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen
Don Huonot
Don Huonot palaa keikkalavoille – saattaa olla viimeinen kerta: Voi olla, että päästämme sen lopullisesti haudan lepoon!
Uutiset
28.01.2019 12:03
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen

Suomirockin legenda Don Huonot tekee paluun festivaalilavoille ensi kesänä.

Don Huonot juhlii 30-vuotista taivaltaan, ja juhlan kunniaksi yhtye tekee kuusi festivaalikeikkaa ja julkaisee uutta musiikkia.

- Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta bändimme perustamisesta ja ensimmäisistä keikoista. Juhlavuoden kunniaksi herätämme nelipäisen Frankensteinin rockhirviömme henkiin ja päästämme sen irti kesäfestareilla. Syksyllä hirviön karu kohtalo on tulla taas lukituksi linnan kellariin yhdeksän lukon taakse. Voi myös olla, että kesän jäljiltä se on niin väsynyt, että päästämme sen lopullisesti haudan lepoon. Mutta ensi kesänä rakas riivattu mörkömme saa vielä riehua vapaasti festareilla, Don Huonojen keulahahmo Kalle Ahola kertoi tiedotteessa.

Lue myös: Bomfunk MC’s tekee paluun keikkalavoille yli kymmenen vuoden tauon jälkeen!

Yhtye on työstänyt uutta musiikkia viime viikolla, ja nauhoitettuna on jo neljä uutta Don Huonot -kappaletta.

- Kokonaista albumia ei ole luvassa, mutta kun tuottajamme on toipunut raskaasta sessiosta kanssamme, viimeistelemme ja miksaamme kappaleet valmiiksi kevään aikana. Synttärikesäksi julkaisemme ainakin yhden uuden Don Huonot -singlen, muusikko lupasi.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »