fbq
Uutiset
20.02.2014 17:12
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Dolly Parton solmii liiton naisystävänsä kanssa?! Katso kuva!
Dolly Parton solmii liiton naisystävänsä kanssa?! Katso kuva!
Uutiset
20.02.2014 17:12
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Kantrilaulaja Dolly Partonin huhutaan suunnittelevan salaista seremoniaa, jossa hänen ja pitkäaikaisen naisystävänsä Judy Oglen suhde siunattaisiin. Dolly ei voi virallisesti rekisteröidä suhdettaan, sillä hän on yhä naimisissa aviomiehensä Carl Deanin kanssa.

Dollyn ja Judyn läheisistä väleistä on supistu jo vuosia ja Dolly Partonin on epäilty elävän kaksoiselämää avioliittonsa rinnalla. Laulaja itse on tiukasti kiistänyt seksisuhteen ystävättäreensä.

 

Judy Ogly on elänyt vuosia laulajan rinnalla.

 

Judy Ogly on ollut Dolly Partonin paras ystävä jo lapsuudesta lähtien. Hän toimii myös tähden henkilökohtaisena assistenttina.

 

Sutinaa leffatähtien kanssa

Dolly Partonilla väitetään olleen pitkän uransa aikana lukuisia romanttisia seikkailuja aviomiehensä selän takana. Menneisiin rakastajiin lukeutuvat muun muassa näyttelijät Burt Reynolds ja Sylvester Stallone.

 

Dolly ja Burt Reynolds olivat rakastavaisia musikaalissa Teksasin paras pikku porttola vuonna 1982.

 

Vaikka Dollyn uskotaan elävän parisuhteessa naisen kanssa, on laulaja itse paljastanut heikkoudekseen vastakkaisen sukupuolen.

- Ei ole olemassa miestä, josta en pitäisi. Puolisoni tietää, etten hyppää vällyihin näiden miesten kanssa, kunhan vain pidän hauskaa, Dolly myöntää.

 

Dolly kiehnäsi Sylvester Stallonen kainalossa elokuvassa Rhinestone - tuhannen taalan paikka vuonna 1984.

 

Dollyn ja Carlin liitto on yksi viihdemaailman pisimpiä: pariskunta on ollut naimisissa 45 vuoden ajan. Heillä ei ole lapsia.

- Carl ei pidä väkijoukoista. Hän viihtyy vain minun kanssani, rakastaa olla kotona ja puuhata maatilalla, Dolly kuvailee miestään.

 

Dolly on vannonut julkisuudessa, että hänen ja Carl Deanin liitto on ikuinen.

 

LUE MYÖS:

Coyote Ugly -kaunotar tuli kaapista!

 

Pako-sarjan päätähti tuli kaapista vastalauseena homolaille!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »