Uutiset

Dj-supertähti salaa Suomessa! Postasi miljoonille seuraajilleen upean kuvan Saariselältä ja poseerasi suomalaisfanin kanssa: ”Kapakassa valomerkkiin asti” - katso kuvat!

06.02.2019 07:02

Saariselkäläiset hieraisivat viime viikonloppuna silmiään, kun paikalliseen baariin ilmaantui kanadalainen maailmantähti. 

Kyseessä oli konemusiikkituottaja ja dj Deadmau5, eli Joel Thomas Zimmerman ja hänen seurueensa, johon kuului myös hänen vaimonsa Kelly Fedoni sekä formula 5 -sarjan ulkomaalaisia kuljettajia. 

Deadmau5 (vas.) poseerasi yhteiskuvassa suomalaisen fanin kanssa.
Deadmau5 (vas.) poseerasi yhteiskuvassa suomalaisen fanin kanssa.

– Porukka oli todella hyvällä tuulella ja he viihtyivät kapakassa aina valomerkkiin asti. Joel sai olla aivan rauhassa, sillä ei häntä oikein täälläpäin tunnisteta. Toisaalta Joel ei tehnyt itsestään numeroa, mistä voisi päätellä, että hän nimenomaan halusi pitäytyä näkymättömissä, silminnäkijät kertovat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön deadmau5 (@deadmau5) jakama julkaisu

Joel ja hänen matkakumppaninsa viihtyivät Seiskan tietojen mukaan Saariselän testiajoradalla, McLarenin vieraina. Maailmantähti on julkaissut sosiaalisen median tileillään upean valokuvan Suomesta. Fanit ovat arvuutelleet mistä päin maailmaa valokuva on otettu, sillä Joel on selkeästi halunnut suojella yksityisyyttään jättämällä kertomatta matkakohteensa yksityiskohtia. 

– Osalla oli baarissa yllään McLarenin mainospaidat, mutta Joel viihtyi aivan omissa vaatteissaan. Hänellä oli eriväriset kengät. Toisessa punainen ja toisessa vihreä, yöelämästä huhuillaan. 

Deadmau5 on tunnettu toki musiikistaan, mutta myös rakkaudestaan superautoja kohtaan. Joulukuussa 2018 hiirimaski kasvoillaan esiintyvän dj:n ovelle saapui upouusi McLaren Senna, jonka hinta pyörii miljoonaluokassa. 

Mies esiintyi Suomessa edellisen kerran kesällä 2017. Tuolloin dj:n Weekend-festareiden keikka jäi lyhyeen, sillä miestä heitettiin yleisöstä kivellä. 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus & all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!