Uutiset
Katso videot!

Disney-tubettaja Susanna Kyrö oli hukassa seksuaalisuutensa suhteen – löysi vastauksen Youtubesta: Olen biromanttinen aseksuaali!

02.09.2019 17:31

Suurena Disney-fanina tunnettu tubettaja Susanna Kyrö puhuu seksuaalisuudestaan avoimesti auttaakseen muita kaltaisiaan.

Vuosi sitten Susanna julkaisi Unelmoin-tubekanavallaan videon, jossa hän kertoi aseksuaalisuudestaan. Aseksuaali on ihminen, joka tuntee vain vähän tai ei lainkaan seksuaalista vetovoimaa muihin ihmisiin (lähde: aseksuaalisuus.fi).

Susanna halusi kertoa omasta seksuaalisuudestaan auttaakseen muita itseään tutkiskelevia ihmisiä.

- Katsoin itse aseksuaalisuudesta kertovia videoita. Kun tajusin sen termin, päätin tehdä aiheesta videon. Jos videoni auttaa jotain, niin se on voitto, Susanna kertoi Seiskalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Susanna tiedosti oman aseksuaalisuutensa pari vuotta sitten.

- Olin sekaisin omasta seksuaalisuudestani. Sitten eräänä päivänä sain idean katsoa videon aseksuaalisuudesta. Katsoin monta videota aiheeseen liittyen. Sen jälkeen soitin parhaalle ystävälleni, ja kerroin asiasta hänelle. Kun kerroin äidilleni, sanoin: ”Olen biromanttinen aseksuaali. Odota, minä selitän.” Olen joutunut selittämään suurimmalle osalle. Nykyään ohjaan ihmiset katsomaan julkaisemani videon.

Biromanttinen aseksuaali on ihminen, joka tuntee seksuaalisen vetovoiman sijaan romanttista vetovoimaa miehiä ja naisia kohtaan.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Ex-missi Virpi Miettinen remontoi keittiönsä kohukirjan tuotoilla – kuvat Seiskassa!

Katso video!

Romugrilli: Suoraa puhetta seksistä ja pornosta – ”Vanhan kansan jörnäytys on lähetyssaarnaaja, takaapäin ja suihin!”

Katso video!

Ex-tangokuningas Aki Samuli esittelee maatilansa uudessa videosarjassa – kevään kauhujen yö jäi vahvasti mieleen!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!