Uutiset

David Hasselhoff tekee tv-shown Ruotsissa – Linda Lampenius iloitsee!

28.11.2013 13:54

David Hasselhoff alias The Hoff, 61, yllättää taas: kulttimainetta kantavista tv-sarjoista Ritari Ässä (1982-86) ja Baywatch (1989-2000) tunnettu Hasselhoff saa oman keskusteluohjelman Ruotsin televisioon.

Ruotsalaislehdet ovat kertoneet Hollywood-staran Ruotsin-valloituksesta tänään torstaina  (28.11.).

Hasselhoffin sarja nähdään Ruotsin TV3:lla. Legendaarinen Ritari Ässä tapaa ja haastattelee sarjassa ruotsalaisia julkkiksia. Julkkisten nimiä ei ole vielä paljastettu.

Yksi Hasselhoffin tutuista on suomenruotsalainen viulisti Linda Lampenius-Cullberg, 43, joka tutustui The Hoffiin Baywatch-sarjan kuvauksissa Los Angelesissa kesällä 1998. Linda esiintyi Baywatchissa vierailevana näyttelijänä. Hän teki tuolloin kansainvälistä uraa nimellä Linda Brava.

Linda: David on vanha tuttuni!

Nyt Linda kommentoi Hasselhoffin Ruotsiin tuloa Seiskalle:

−Tosi kiva! Vanha Baywatch-kaverini tekee talkshown täällä!

Linda on viihtynyt Tukholmassa jo vuosikausia, ja hän elää onnellisessa avioliitossa ruotsalaisen huippujuristi Martin Cullbergin kanssa. Heillä on kaksi lasta: tammikuussa 2013 syntynyt Cecilia ja Olivia, 4.

Linda: Suutelin Ritari Ässää!

Seiska kertoi heinäkuussa 1998 laajassa reportaasissa Lindaan Baywatch-kuvauksista.

−Enpä olisi lapsena uskonut, että pääsen suutelemaan Ritari Ässää, Linda nauroi viitaten roolihahmonsa pussailukohtauksiin Hasselhoffin kanssa.

Baywatchissa Hasselhoff ihastui Lindaan

Linda näytteli Baywatchissa eurooppalaista viulistia nimeltä Ariana, joka saapui Losiin konsertoimaan. Linda myös soitti viulua Baywatchissa.

−Jakson juoni kertoo melkeinpä pelkästään minun ja Hasselhoffin roolihahmon Mitch Buchannonin rakastumisesta, Linda paljasti 1998 Seiskalle.

Lindan tähdittämä jakso nimeltä "Arianan takaa-ajo" nähtiin USA:ssa lokakuussa 1998 ja Suomessa 1999.

Asuin Hugh Hefnerin lastenhuoneessa!

Baywatchin kuvauksissa Los Angelesin hiekkarannoilla Lindan mukana oli hänen äitinsä, näyttelijä Ulla Eklund. Kuvausten ajan Linda ja Ulla muuten asuivat hienossa paikassa: Hugh Hefnerin Playboy-kartanossa, Hefnerin poikien makuuhuoneessa!

-Asuimme ensimmäisen viikon Hefnerin lastenhuoneessa, sillä omassa Hollywood-asunnossani ei ollut vielä sähköä. Äitini ihastui Playboy-kartanoon, sen puutarhoihin, eläimiin ja uima-altaisiin, Linda kuvaili Seiskalle heinäkuussa 1998.

 

 

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!