Hyppää pääsisältöön
Darude

Daruden kauhunhetket: Vaimo liukastui saunassa ja löi pahoin päänsä

Euroviisuissa Suomea edustanut Darude (Toni-Ville Virtanen) kertoo Instagramissa hänen vaimolleen sattuneesta tapaturmasta.

Kiitollinen. Se on tunnetila juuri nyt. Viime lauantaina, kun saunoimme perheen kanssa, vaimoni liukastui ja löi päänsä pahasti lattiaan. Soitin hätänumeroon ja ambulanssi saapui nopeasti....Ensiapu hoiti vaimoani todella ammattitaitoisesti, siitäkin huolimatta, että koiramme friikkasi täysin. Olen kiitollinen sairaalan henkilökunnalle, erityisesti hoitajalle ja lääkärille, jotka saivat potilaan tuntemaan olonsa hyväksi, huolimatta siitä, että tilanne oli meille tosi pelottava. Kiitos myös ystävillemme, jotka pitivät huolta lapsista...Onneksi kaikki päättyi hyvin. Vaimolleni seurasi kaatumisesta niskajäykkyyttä, mustelmia ja hänen kätensä kipeytyi. Se on aika pientä siihen verrattuna, mitä olisi voinut käydä. Lääkäri määräsi hänelle lepoa ja pian hän on kunnossa. Tämä kaikki sai minut tuntemaan suurta kiitollisuutta. Kaikki voi muuttua yhtäkkiä, joten elämästä pitää nauttia joka hetki. Kohti vuotta 2020!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!