Hyppää pääsisältöön
Dannyn veli on seikkailija.

Dannyn pikkuveli Pekka on todellinen selviytyjä – purjehti Pietarsaaresta Bostoniin läpi raivoisan hurrikaanin!

Dannyn, 76, pikkuveli Pekka Lipsanen, 74, on asunut jo vuosikymmeniä Yhdysvalloissa. Danny matkusti Texasiin tapamaan lempinimellä Augie tunnettua veljeään.

Lue myös: Laulaja Danny löysi Pekka-veljensä Amerikasta: ”Käyn luonasi aivan liian harvoin” – kuvat helteisestä Texasista Seiskassa!

Danny kutsuu Augieta todelliseksi seikkailijaksi. Pikkuveli on aikoinaan muun muassa purjehtinut amerikkalaisystäviensä kanssa Pietarsaaresta Bostoniin, läpi Atlantilla raivonneen hurrikaanin.

– Onhan näitä tarinoita kertynyt, iloinen Augie myhäilee.

– Näin eläkkeellä olen tykännyt ajella moottoripyörälläni. Hankin tämän muutama vuosi sitten, ja ajelin sillä heti Harrikka-kokoontumiseen Etelä-Dakotaan. Meitä oli siellä 700 000 pyörää, ja sinne piti painella kolmen osavaltion läpi!

Lue myös: ”Täytyy posauttaa silmien väliin!” – Dannyn Houstonissa asuva Pekka-veli varustautui kutsumattomien vieraiden varalta: ”Taloni läpi ammuttiin luoti!”

”Suomi on aito ja alkuperäinen”

Täysin texasilaistunut Augie puhuu kauniisti vanhasta kotimaastaan, jota myöntää toisinaan ikävöivänsä.

– Elämä Texasissa on erilaista. Täällä on lämmintä ja muutenkin ihan okei, mutta kyllä Suomi on se aito ja alkuperäinen ja monella tapaa viehättävämpi.

– Täällä lyödään metsien reunoille piikkilanka-aidat pitämään ulkopuoliset loitolla. Suomessa taas metsissä saavat liikkua kaikki. Suomalaiset ovat myös niin siistejä, että he pitävät luonnon hyvässä kunnossa.

– Kerrankin Rauman saaristossa tyttäreni tokaisi, että "Daddy, daddy, meidän täytyy olla ensimmäiset ihmiset tällä saarella viikinkien jälkeen, koska täällä on niin pirun siistiä!" Se kertoo mielestäni paljon, Augie nauraa.

Eetu Ampuja - Seiska Texasissa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Eetu Ampuja, Houston
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!