fbq
Uutiset
14.05.2018 17:05
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Danny
Dannylta painava kannanotto Saara Aallosta – ylistää mystisen "työmiehen" arvioita Suomen Euroviisuedustajasta: ”Taiteilijaa rakastetaan vasta sitten, kun…”
Uutiset
14.05.2018 17:05
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Suomen ja Saara Aallon Euroviisutaival päättyi Portugalissa karvaaseen pettymykseen. Neljän vuoden tauon jälkeen irronnut finaalipaikka oli toki komea suoritus, mutta finaalin toiseksi huonoin sijoitus ja hävettävän heikot tuomaristoäänet vetivät monet vakavaksi. Se oli kuin jääkylmä suihku ja herätys todellisuuteen kaikesta ennakkohehkutuksesta. 

Täydelliseksi pannukakuksi lässähtäneen finaalin jälkeen alkoi armoton spekulointi siitä, mistä Suomen menestymättömyys johtui. On analysoitu Aallon Monsters -kappaleen iskevyyttä, Saara Aaltoa esiintyjänä ja jopa Suomen mainetta viisumaana.

– Tapasin erään ihan tavallisen suomalaisen työmiehen, joka kysyi mielipidettäni Saara Aallosta, musiikkineuvos Danny alustaa Seiskalle.

– Hän mainitsi minulle siitä, että Saara olisi jossain vaiheessa valitellut, ettei hän ole Suomessa rakastetumpi artisti.

Saara Aalto Euroviisuissa 2018.

Kyseinen työmies oli myös esittänyt Dannylle oman kantansa asian tiimoilta, ja se meni kuulemma näin:

– Hänen mielestään eturivin taiteilijoilla tulisi mielellään olla omia, tunnistettavia kappaleita, tai edes yksi hitti.

– Työmies myös sanoi, että Saara olisi todennäköisesti rakastetumpi artisti, jos hänelläkin olisi omia tunnistettavia ja rakastettavia lauluja. Vasta sen jälkeen taitelijaa rakastetaan, kun on olemassa lauluja, joita voi rakastaa ja samaistua niihin, Danny kertoo työmiehen sanoneen.

– Mielestäni se oli erinomaisesti sanottu. Sillä Saarallahan on jo kaikkea muuta: hän on taitava, osaa soittaa erinomaisesti pianoa ja hän on ollut viimeisen vuoden hyvässä ohjauksessa.

Euroviisut 2018 päättyi myöhään lauantai-iltana Israelin voittoon. Maan voittokappaleen TOY lauloi Netta Barzilai.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »