fbq
Uutiset
29.05.2020 19:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Danny ja Erika
Danny kiistää pitkään velloneet erohuhut: Olemme yhdessä Erikan kanssa!
Uutiset
29.05.2020 19:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 77, kiistää pitkään velloneet huhut, joiden mukaan hän ja vuoden 2016 tangokuningatar Erika Vikman, 27, olisivat päätyneet seurustelusuhteessaan eroon. 

- Olemme yhdessä. Minun mielestäni parisuhteemme ei ole päättynyt, mutta en tiedä, mikä on sitten Erikan mielipide. Tietäisin, jos emme olisi yhdessä, Danny toteaa.

Cicciolina-kappaleella Uuden musiikin kilpailussa hurmannut Erika tekee parhaillaan uutta musiikkia.

- Olen löytänyt musiikillisen suuntani. Tulevalle albumille tulee jytkettä ja rohkeita teemoja. Osallistun myös itse kappaleiden sanoittamiseen.

Tampereen likkoja

Erika on asunut Tampereella viime kesästä lähtien.

– Muutin vappuna uuteen kotiin! Aiemmin olen asunut osittain Dannyn luona, mutta tarvitsen oman paikan, sillä en halua olla kenenkään jaloissa romujeni kanssa. Uusi kotini on hyvin pieni, ja olen sisustanut sen mieleisekseni, Erika kertoi Seiskalle Saara Aallon Queens Live – Eurovision Divas! -nettikonsertissa Hercules-ravintolassa.

Erika Vikman

Lue myös: Rietasteli rintsikoissa? Uhkea Erika Vikman käänsi katseita Tampere-talossa – antava iltapuku paljasti laulajan rintaliivit: ”Totta, ovathan ne kauniit liivit”

Tuolloin Erika vaikeni suhteestaan elämänkumppaniinsa Dannyyn. Taannoin Apu-lehdelle antamassaan haastattelussa hän paljasti olevansa biseksuaali.

– Lehtijutun ilmestymisen jälkeen olen saanut treffipyyntöjä sekä naisilta että miehiltä. Haluan kuitenkin pitää omana tietonani, olenko seurustellut naisen kanssa.

Lue myös: Dannyn Erika-rakas tunnustautuu pikkutuhmaksi – ”Intiimielämämme kuuluu vain meille!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »