Cosmopolitan: Ellinooraa kehotettiin vaikenemaan yksityiselämästään - avautuu nyt suhteesta muusikkomieheensä: "Se on elokuvarakkauttakin suurempaa"

Uutiset | 23.08.2019 20:03

Oululaislähtöinen laulaja Ellinoora, 25, kertoi viime syksynä Vain Elämää -ohjelmassa seurustelevansa, tuolloin hän ei kertonut kuitenkaan rakkaansa nimeä.

Seiskalle tulleen lähteen mukaan selvisi, että laulajan puoliso on muusikkona ja hittituottajana tunnettu Samuli Sirviö

Lue myös: Vain elämää -tähti Ellinoora käänsi katseita rakkaansa kanssa lentokentällä: laukku ja hiukset sävy sävyyn – kuva!

Hyvä meininki

Nyt Ellinoora kertoo Cosmopolitanin tuoreessa haastattelussa suhteestaan Samuliin. Pariskunta on ollut yhdessä jo kuusi vuotta. 

Artikkeli kertoo, että Ellinoora haaveili nuorempana romanttisesta elokuvarakkaudesta, mutta nykyisen miehensä kanssa hän tuntee saaneensa paljon enemmän. 

Ellinooran aiemmat suhteet ovat olleet hänen sanojensa mukaan säätöä ja vääntöä, mutta Samulin kanssa palaset loksahtivat yhteen. 

Laulaja kertoo, että häntä on neuvottu pitämään yksityiselämä omana tietonaan, mutta tässäkin tapauksessa hän on halunnut kulkea omaa tietään. 

Mielestäni siinä ei ole mitään pahaa, jos kerron, että parisuhteessani on tällä hetkellä hyvä meininki, Ellinoora kertoo haastattelussa. 

Lue myös: Jättiyllätys! Vain elämää -tähti Ellinoora seurustelee tunnetun muusikon ja hittituottajan kanssa: "Rakkaus löytyy, kun vähiten odottaa" – kuva!

e
Ellinoora ja Samuli bongattiin viime syksynä Oulun lentoasemalta. 

 Musiikkimies

Samuli soittaa Ellinooran yhtyeessä. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Calf-yhtyeessä ja Jannika B:n bändissä, sekä tehnyt ja tuottanut kappaleita useille eri hittiartisteille.

Lisäksi Samuli Sirviö on toiminut lauluntekijänä muun muassa Stina Girsille, Antti Railiolle, Veljenpojat-yhtyeelle, Antti Tuiskulle, Eliselle ja Pate Mustajärvelle.

s
Samuli Sirviö (1. vas.) on soittanut kitaraa muun muassa Jannika B:n bändissä.

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!