fbqCitymarketissa raiskatun Jasminin raju blogi: Kiimainen p***ainen työnsi saastaisen elimensä minuun! | Seiska
Citymarketissa raiskatun Jasminin raju blogi: Kiimainen p***ainen työnsi saastaisen elimensä minuun!

Citymarketissa raiskatun Jasminin raju blogi: Kiimainen p***ainen työnsi saastaisen elimensä minuun!

Uutiset | 18.12.2014 12:13

Omalla työpaikallaan Helsingin Malmin K-Citymarketissa raiskatuksi joutunut Jasmin on perustanut aiheeseen liittyvän blogin. Jasmin paljastaa blogissaan karuja yksityiskohtia hirvittävästä tapahtumasarjasta.

– Olin vihdoin päässyt ylös lattialta seisomaan, ja jalkani tuntuivat puujaloilta. Kumarruin ottamaan pikkuhousujani lattialta, mutta mies tarrasi kiinni lanteistani ja työntyi minuun takaapäin. Olin niin raivoissani ja täynnä vihaa mutta veitsi piti minut aisoissa, tyytymään kohtalooni, Jasmin kirjoittaa.

Kaupan siivojana työskennellyt Emmanuel Kwasi Sabi raiskasi Jasminin useita kertoja puukolla uhaten. Raiskausten välissä Sabi muun muassa sitoi Jasminin kaupan pukuhuoneessa.

– Purin hampaitani yhteen ja mietin miten saisin veitsen itselleni. Kehoni oli lamaantunut ja alitajuntani käytti kaiken voimani itseni hillitsemiseen, koska jos olisin lyönyt miestä, huutanut hysteerisesti tai rimpuillut enemmän, mies olisi varmasti kiduttanut minua tai alkanut huitoa veitsellään ja minulle olisi varmasti käynyt huonosti, Jasmin muistelee.

Lopuksi Sabi pakotti Jasminin mukaansa kaupan tilityshuoneeseen. Miehen tavoitteena oli ryöstää kaupan kassa.

– Vihani alkoi kuitenkin puskea suojamuurini läpi, ja ajatukseni olivat erittäin aggressiivisia. Halusin tappaa miehen, tuon kiimaisen paskiaisen joka oli työntänyt jo kolmesti kuvottavan saastaisen elimensä minuun ja joka luuli omistavansa käyttöoikeutensa minuun. Hivin mahdollisuus muistutti olemassaolollaan raiskaajan lauettua sisälleni. Minusta tuntui, etten ollut ensimmäinen nainen, jonka mies oli raiskannut. Miehen otteet olivat jotenkin niin varman oloiset. En ole koskaan vihannut ketään ihmistä niin paljon, Jasmin kertoo blogissaan.

Pian tapahtuman jälkeen Sabi jäi kiinni. Miehen elämä ei ollut vakilassa kovinkaan ruusuista, sillä hänet hakattiin paistinpannulla.

Lue Jasminin koko blogi tästä

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!