Cheyenne Järvinen paljasti itsetuntoseminaarissaan: Koin lapsuudessani henkistä ja fyysistä väkivaltaa!

Uutiset | 01.06.2017 15:02

Kohuistaan ja Temptation Islandilta sinkkuna koko kansan tietoisuuteen noussut Cheyenne Järvinen antoi keskiviikkoisessa Beauty Up -itsetuntotapahtumassaan rohkean puheenvuoron itsetunnostaan ja menneisyydestään ujona kiusattuna tyttönä.

- Olin koonnut listan tärkeimmistä asioista, joista haluan puhua. Välillä piti kuitenkin vähän luntata paperista, Cheyenne kertoi tunnelmiaan puheenvuoronsa jälkeen.

Puheenvuorossaan Cheyenne kertoi kouluajoistaan, jolloin hän ei omien sanojensa mukaan halunnut minkäänlaista huomiota, oli arka ja todella ujo.

Cheyenne puhui myös vaikeasta kotitilanteestaan ja kertoo kohdanneessa lapsuudessaan ja nuoruudessaan niin fyysistä kuin henkistäkin väkivaltaa. Hän kertoi vastoinkäymisten purkautuneen syömishäiriöinä, yleisinä itsetunto-ongelmina ja myöhemmin huomionhakuisuutena sekä holtittomana käytöksenä.

Jälkikäteen Cheyenne on tyytyväinen puheenvuoroonsa.

- Ääni ei kuitenkaan tärissyt, vaikka niin pelkäsin. Pyrin puhumaan aidosti omista kokemuksistani ja sain sanottua sen mitä halusin, Cheyenne iloitsi.

Teksti:Linda Lietsala
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!