fbq
Uutiset
21.03.2016 14:24
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Cheekin salarakas syyttää BB-tähteä: Minua on yritetty uhkailla!
Cheekin salarakas syyttää BB-tähteä: Minua on yritetty uhkailla!
Uutiset
21.03.2016 14:24
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Sekä Cheekin että Junon salarakkaaksi paljastunut Cheyenne Järvinen pelkää muun muassa Big Brotherista tutun tosi-tv-tähden Antti Kurhisen levittävän hänestä "hirveää" videota. Miss Helsinki -kilpailuun osallistunut Cheyenne avautuu videosta blogissaan.

- Ja pahin, mistä mä oon joutunut kärsimään on Antti Kurhinen. Mä oon pelännyt niin monta kertaa, että musta leviää video, jonka pyysin poistamaan heti. Melkein anelin. Se video on hirveä eikä kerro musta yhtään mitään ja sitä on yritetty käyttää mua vastaan. Sillä on yritetty uhkailla, että se levitetään. Video on kuvattu 2013 ja luulin tuolloin, että video poistettiin heti, sillä niin Antti sanoi, Cheyenne kirjoittaa blogiinsa.

 

"Olen joutunut elämään pelossa"

Alkukesästä 2014 Cheyenne kuuli Antti Kurhisen esitelleen videota silloiselle "säädölleen" ja muutamalle muulle.

- Pala nousi kurkkuun. Vittu mä olin nöyryytetty. Mua ei oo ikinä nöyryytetty sillä tavalla. Kukaan ei tuu enää käyttämään tätä videota mua vastaan. Taistelin tuolloin, että pääsen videosta eroon, mutta ei. Oon joutunut elämään siinäkin pelossa, että musta tulee julki ällöttävä video, jonka ei pitäisi olla enää olemassa.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »