Uutiset

Cheek on melkoinen kiinteistöhai! Miljoonaprojekti Espoon Westendissä, ökyhuoneistoja Helsingissä ja kokonainen kerrostalo Lahdessa!

05.12.2019 12:59

Uusin Seiska kertoo, että Suomen menestyneimmän rap-artistin uralta eläköitynyt Cheek eli Jare Tiihonen on alkanut huomattavan kiinteistöhankkeen Espoon Westendissä.

jare tiihosen asuntokaupat Helsingin Punavuoressa

Ullakko

Kiinteistöbisnes on Jarelle jo tuttu juttu, sillä vuonna 2017 mies ja hänen ystävänsä hankkivat omistukseensa yhden Helsingin Punavuoressa sijaitsevan asunto-osakeyhtiön kerroksen. Tilaan rakennettiin kovaa vauhtia 600 neliön verran ainutlaatuisia ullakkoasuntoja, joista Jare omistaa Seiskan tietojen mukaan kolme. 

Yksi asunnoista ilmestyi ennakkomarkkinointiin jo tämän vuoden huhtikuussa. Sen hintapyyntö oli 1 390 000 euroa eli reilut 11 000 euroa neliöltä. Asunnon arvioitu valmistumisaika oli heinäkuussa. 

Cheekin kerrosstalo Lahdessa

Kerrostalo

Vuonna 2018 Jare laajensi kiinteistöbisneksiään kotikaupunkiinsa Lahteen, josta hän osti kokonaisen kerrostalon. 

Vuonna 1948 rakennetussa kolmekerroksisessa pienkerrostalossa on kymmenen huoneistoa, jotka ovat yksiöitä ja kaksioita. Kerrostalo sijaitsee muutaman kilometrin päässä Lahden keskustasta. Seiskan haastatteleman asiantuntijan mukaan Jare on pulittanut kerrostalosta noin miljoona euroa. Vuokratuloja talosta tullee 65 000–70 000 euroa vuodessa.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!